Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Wystawa w warszawie Pyt do Discovery

Silent_Dragon
    Guest

Re: Wystawa w warszawie Pyt do Discovery

Witam
    No a jak zbożówka i anolis najtrudniejsze zwierzaki w hodowli
    Nie kazdy w domu ma zbożówke hehe
    No w sumie te chwytnice by moze cos zdzialaly, ale bal bym sie o nie
    Pozdrawiam

Silent ze zbożówką, anolisem i modliszką to idx w szkole pokaz zrób dla dzieciarni. Jak to miałaby byc porządna wystawa to tam trzeba porządnych hodowców z porządnymi terrariami i zwierzętami(Gabor, coolary, Łukasz Wysocki itd.itp.). A pozatym już widzę jak discovery się w to bardzo włączy :/

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    Hmmm ja próbuje coś robić przynajmniej. Dla przeciętnego polaka to zbożowka bedzie wielką atrakcją. Wiem bo kilka razy bylem z nia w lato w parku na spacerze i ludzie jak ja widzieli to mysleli ze z zoo uciekla
    Ja rozumiem ze przydalyby sie rzadkie i piekne gatunki, ale wez pod uwage ze takie gatunki sa bardzo wrazliwe i np. dla m.viridis chyba przewozenie na wystawe i pukanie ,,gapiów" w szybke moze sie zle skończyć
    To tez trzeba wziasc pod uwage. Watpie, aby coolary np. sie zgodzil przywiezc swojego viridiska, ale to tylko moj domysl. Trzeba by sie jego spytac
    Pozdrawiam

No to robisz tak, że terrarium stawiasz poza zasięgiem rąk bydła.

CHodzisz z zbozówka bo parku?? wysoki niedorozwój....
    CZemu virdisia miało by niebyc na wystawie.....znowu nie przesadzaj. nie tylko coolary ma virdisa

pozatym na takich komercyjnych imprezach moim zdaniem bardziej licza sie ciekawe terraria niz same gatunki.

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    Hmmm i kto to mowi. Nie bede sie z Toba klocic znowu bo mam Cie dosyc. Nie mowie ze tylko coolary ma viridisa bo i miuziq ma i wiele innych osob tez, ale watpie zeby ktos ,,poswiecil" swojego weza na wystawe :/
    Pozdrawiam

"poświęcił" poświcić to możesz jajka w kościele , co ty człowieku myslisz ze virdisy sie trzyma w próżni ?? moze jak w naturze jakis zobaczy małpe albo ptaka który mu przeleci koło nosa to dostanie zawału serca co?? widac że nasłuchałeś sie mitów... ja jakos widziałem virdisy na wystawach gadów

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    Nie porównój małpy czy ptaka do człowieka bo to zupełnie inna sprawa. Ja tez widzialem na wystawach viridisy, ale na pewno ich wlasciciele nie skakali z radosci jak co chwila przed terrarium ktos lazil i machal lapa aby dosiegnac terra.
    Pozdrawiam

Łysek
    Guest

A moze tak panowie przestana sie w koncu klocic!?
    Wejdzie na GG i sobie pogadajcie a nie nabijacie posty (szcezgolnie Ty obcy)

Uprawnienia umieszczania postów