-
Wystawa w warszawie Pyt do Discovery
Dziś zadałem pytanię Discovery co myślą na temat organizacji w Warszawie Miedzynarodowej Wystawy Zwierząt Terrarystycznych. Powinenem dostać od nich odpowiedz w cziągu tyg.
-
Re: Wystawa w warszawie Pyt do Discovery
-
spoko zdja relacje pozniej!!!
POZDRO
-
Witam
No moze wreszcie cos w Warszawie :]
Pozdrawiam
-
I co, myslisz, ze hodowcy z calego swiata zjada sie do takiej wsi (jak dla nich oczywiscie :] ) jak warszawa zeby pokazac swoje zwierzeta?;P
-
-
A ja jestem prawie pewien, że się nie uda:P Może jak byś dał liste tych którzy by coś wystawili to jeszcze:P
-
Witam
Ja mogę swoje piękności wystawić. Powiedz co kiedy jak gdzie, a na pewno zalatwie jeszcze hodowców, którzy bedą mogli ze mną wystawić kilka ciekawych zwierząt. Ja mam pewniaka:
-Zbożowka
-Anolis Zielony
-Modliszki
Chętnie wystawiłbym chwytnice kolorowe, ale nie wiem czy to ma sens bo one cały dzień śpią, a są bardzo wrażliwe i takie wożenie na wystawe chyba nie zrobi im dobrze. Anolis i waz juz ze mna jezdzili i z nimi na pewno moge sie pojawic. Z modliszkami tez moge przyjechac. moglbym zalatwc kilka pająków już trochę większych i innych stworzeń. minok ty bys wystawial?? Moze razem wystawimy
Pozdrawiam
-
Witam
Hmmm no wiec moge zalatwic dorosle pajaki jak wszystko dobrze pojdzie. I jeszcze mam pytanie na co pojdzie kasa z wystawy?? Najlepiej jakby poszla na jakis dom dziecka albo inny szczytny cel. Wtedy poza tym przyszloby wiecej ludzi na wystawe.
Pozdrawiam
-
ogólnie zoraganiozowanei "czegoś" to świetny pomysł ale moze nie koniecznie zaraz międzynarodowej wystawy Już widze jak Bob Clark wsiada do samolotu żeby zobaczyć zbozówke i anolisa A tak serio to jak bedzie organizowane jakieś realne to postaram sie pomóc na tyle na ile czas mi pozwoli.
Uprawnienia umieszczania postów