Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Wystawa w warszawie Pyt do Discovery

Wystawa w warszawie Pyt do Discovery

Dziś zadałem pytanię Discovery co myślą na temat organizacji w Warszawie Miedzynarodowej Wystawy Zwierząt Terrarystycznych. Powinenem dostać od nich odpowiedz w cziągu tyg.

MIDO
    Guest

Re: Wystawa w warszawie Pyt do Discovery

Fajnie.........

spoko zdja relacje pozniej!!!
    POZDRO

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    No moze wreszcie cos w Warszawie :]
    Pozdrawiam

I co, myslisz, ze hodowcy z calego swiata zjada sie do takiej wsi (jak dla nich oczywiscie :] ) jak warszawa zeby pokazac swoje zwierzeta?;P

ja myśle, ze to świetny pomysł. Ile ludzi w samej Warszawie ma pełno ciekawych zwierzat wartych wystawienia??? napewno duzo mam nadzieje ze sie uda i dojdzie to do skutku pozdrawiam

A ja jestem prawie pewien, że się nie uda:P Może jak byś dał liste tych którzy by coś wystawili to jeszcze:P

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    Ja mogę swoje piękności wystawić. Powiedz co kiedy jak gdzie, a na pewno zalatwie jeszcze hodowców, którzy bedą mogli ze mną wystawić kilka ciekawych zwierząt. Ja mam pewniaka:

-Zbożowka
    -Anolis Zielony
    -Modliszki

Chętnie wystawiłbym chwytnice kolorowe, ale nie wiem czy to ma sens bo one cały dzień śpią, a są bardzo wrażliwe i takie wożenie na wystawe chyba nie zrobi im dobrze. Anolis i waz juz ze mna jezdzili i z nimi na pewno moge sie pojawic. Z modliszkami tez moge przyjechac. moglbym zalatwc kilka pająków już trochę większych i innych stworzeń. minok ty bys wystawial?? Moze razem wystawimy
    Pozdrawiam

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    Hmmm no wiec moge zalatwic dorosle pajaki jak wszystko dobrze pojdzie. I jeszcze mam pytanie na co pojdzie kasa z wystawy?? Najlepiej jakby poszla na jakis dom dziecka albo inny szczytny cel. Wtedy poza tym przyszloby wiecej ludzi na wystawe.
    Pozdrawiam

ogólnie zoraganiozowanei "czegoś" to świetny pomysł ale moze nie koniecznie zaraz międzynarodowej wystawy Już widze jak Bob Clark wsiada do samolotu żeby zobaczyć zbozówke i anolisa A tak serio to jak bedzie organizowane jakieś realne to postaram sie pomóc na tyle na ile czas mi pozwoli.

Uprawnienia umieszczania postów