Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: Poecilotheria rufilata... Dziesiateczka (bez erotic akcent)

[RED-689]
    Guest

Re: Poecilotheria rufilata... Dziesiateczka (bez erotic akcent)

Bede kupowal nie sprzedawal... Ale tak jak juz mowilem chyba w angli ew. jak mi sie noga posliznie to tutaj ale po roku (bo po takim czasie mysle wrocic.. moze tylko wakacje a moze ze spuszczona glowa).

Pogadaj z P. Jarzabkiem (powinien podac Ci nr. tel Wroclawski zwiazek... ew. w kazdym katalogu) on moze doradzic Ci cos topowego. Jak dla mnie guru od tej rasy i nie tylko... Szczerze mowiac w STB warto jeszcze inwestowac nie jak w oklepany i podupadajacy eksterierowo amerykanski odpowiednik.

PS. Zaraz nas stad wywala :-)

Awikularia
    Guest

Fajny samiec, RED :> Mam na mysli rufilate, bo psow nie lubie :>

[RED-689]
    Guest

Czemu tak sadzisz z tych i tak podlych fotek?.... ja w sumie obstawialem na samca. Chociaz moich dwoch znajomych zrobilo mi niezly metlik w glowie.

Neo2
    Guest

Mowilem ze moja suka nie jest zapewne czystej krwi Staffikiem bo takich nikt nie oddaje, nawet szczeniakow. Ma już dwa latka i odkad niemam drugiego psa w domu to strasznie agresywna sie zrobiła, a wbrew pozorom jest niska ale siły ma tyle co nie jeden duzy pies. Ostatnio jednym ugryzieniem zabiła kota(bo sie zagadałem z kolega). :/

[RED-689]
    Guest

AHA...kojarze... a Ty nie potrzebujesz przypadkiem samca? Bo cos o ile pamietam wspominalas ze Twoj moze zostac zzarty

O ile to rzecz jasna samiec... W przypadku tego pajaka to juz szczerze mowiac jestem zakrecony. Na jakiej podstawie tak sadzisz?

Pozdrawiam

Awikularia
    Guest

Hmm, wydaje mi sie, ze na tej drugiej zamazanej fotce widze bulbusy...... Poza tym barwa samego ptasznika... Tak wygladaja samce P. rufilata... Mam pare i setki razy ją ogladalam....

[RED-689]
    Guest

Sek w tym ze nie widac bulbusow. Co wiecej (...przynajmniej jak dla mnie) budowa wskazuje na..... nic :-) Zdaniem osob ktore widzialy ja w rzeczywistosci jest to samica.

Ale wniosek mam taki ze przyjdzie mi to (przy dziesiatej wylince!) sprzedawac jako 50/50% :-(

Awikularia
    Guest

Moze i faktycznie sie te nogoglaszczki tak odbily, ze wygladaja jak bulbusy... Otworz terra/pudelko i zrob normalne foty.....

[RED-689]
    Guest

OK poddaje do oceny. Zdjecia sa jakie sa... na lepsze nie mam czasu (a przy braku czasu odwagi :-) Szczerze mowiac interesuje mnie werdykt jury :-)

PS. Nie potrafie z pozycji tej strony podac inaczej linka niz ladujac w posta zdjecie wiec pozwole podzielic to sobie na dwa posty.

[RED-689]
    Guest

Uprawnienia umieszczania postów