-
Re: Poecilotheria rufilata... Dziesiateczka (bez erotic akcent)
Bede kupowal nie sprzedawal... Ale tak jak juz mowilem chyba w angli ew. jak mi sie noga posliznie to tutaj ale po roku (bo po takim czasie mysle wrocic.. moze tylko wakacje a moze ze spuszczona glowa).
Pogadaj z P. Jarzabkiem (powinien podac Ci nr. tel Wroclawski zwiazek... ew. w kazdym katalogu) on moze doradzic Ci cos topowego. Jak dla mnie guru od tej rasy i nie tylko... Szczerze mowiac w STB warto jeszcze inwestowac nie jak w oklepany i podupadajacy eksterierowo amerykanski odpowiednik.
PS. Zaraz nas stad wywala :-)
-
Fajny samiec, RED :> Mam na mysli rufilate, bo psow nie lubie :>
-
Czemu tak sadzisz z tych i tak podlych fotek?.... ja w sumie obstawialem na samca. Chociaz moich dwoch znajomych zrobilo mi niezly metlik w glowie.
-
Mowilem ze moja suka nie jest zapewne czystej krwi Staffikiem bo takich nikt nie oddaje, nawet szczeniakow. Ma już dwa latka i odkad niemam drugiego psa w domu to strasznie agresywna sie zrobiła, a wbrew pozorom jest niska ale siły ma tyle co nie jeden duzy pies. Ostatnio jednym ugryzieniem zabiła kota(bo sie zagadałem z kolega). :/
-
AHA...kojarze... a Ty nie potrzebujesz przypadkiem samca? Bo cos o ile pamietam wspominalas ze Twoj moze zostac zzarty
O ile to rzecz jasna samiec... W przypadku tego pajaka to juz szczerze mowiac jestem zakrecony. Na jakiej podstawie tak sadzisz?
Pozdrawiam
-
Hmm, wydaje mi sie, ze na tej drugiej zamazanej fotce widze bulbusy...... Poza tym barwa samego ptasznika... Tak wygladaja samce P. rufilata... Mam pare i setki razy ją ogladalam....
-
Sek w tym ze nie widac bulbusow. Co wiecej (...przynajmniej jak dla mnie) budowa wskazuje na..... nic :-) Zdaniem osob ktore widzialy ja w rzeczywistosci jest to samica.
Ale wniosek mam taki ze przyjdzie mi to (przy dziesiatej wylince!) sprzedawac jako 50/50% :-(
-
Moze i faktycznie sie te nogoglaszczki tak odbily, ze wygladaja jak bulbusy... Otworz terra/pudelko i zrob normalne foty.....
-
-
Uprawnienia umieszczania postów