Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: P. Cambridgei i konkurs

KnockeR
    Guest

P. Cambridgei i konkurs

Jak ktoś wie która to jest wylinka to proszę o pomoc ja obstawiam L5 L6 ale nie jestem pewien... acha i jeszcze konkurs po co cambridgei ma te teczowe kolory na nogach (brak nagród

Wiadomość zmieniona (21-08-04 17:02)

ziu
    Guest

Re: P. Cambridgei i konkurs

hmm moim zdaniem pozniej ok L7-8 moj ma L5-6 i jest jeszcze czarniutki i nie ma takiego owlosienia ale moge sie mylic chyba ze L6, ale to zobacze za pare tygodni

btw. Sliczny kembridzek :-) powodzenia w chodowli.

Cambridgei
    Guest

Witam ja mam Cambridgei po 9 . z tego co widze to on jest po 8 aha co do pytania mi sie wydaje że ma te czerwone na koncach odnóży do odstraszania wrogów naturalnych pozdrawiam Cambridgei

KnockeR
    Guest

Bardziej mi chodziło o te mieniące się w świetle na zielono włoski, które znajdują się pod spodem kończyn Te czerwone malunki które widać jak się patrzy na niego od góry to są znaki magiczne chroniące przed złymi duchami...
    Mam 4 takie włochate miśki płci nie potrafię rozpoznać po szalenie niszczą wylinki...

Wiadomość zmieniona (21-08-04 17:49)

Marian667
    Guest

Moj cambri jest po 5tej wylince i wyglada tak samo. Zalezy jakiej Twoj jest wielkosci, moj ma prawie 3cm cialka i prawie 7 cm z nogami

sebooz
    Guest

ja mam cambridgei po 5 i róznica w wygladzie jest ogromna. Nie jest taki owlosiony, jeszcze ma odcienie irminii tzn. jest czarny z zóltymi prazkami. ja bym obstawial na wyzsze przedzialy wiekowe

tomash_k
    Guest

A co do tych tęczowych barw to napewno estetycznego znaczenia one nie mają... bo przecież jak pająk chodzi w swoim naturalnym srodowisku po drzewach to ich nie widac... Moze minihaczyki znajdujące sie na koncach odnozy rodzaju psalmopoeus mają taki kolor..ot po prostu...tak bez powodu.. znikąd...

Awikularia
    Guest

A po co samica H. lividum jest niebieska? Dlaczego biedronka jest mała? Dlaczego ja jestem mala, a Malgorzata Dydek duza? Dlaczego trawa jest zielona, a niebo niebieskie? Dlaczego pada deszcz i czemu krowy nie sa w fioletowe paski? :///////////

KnockeR
    Guest

Awikularia to ci dam odpowiedzi na to wszytko zaraz
    -H. lividium jest niebieska bo to jest pająk hodowany przez smerfy
    -biedronka jest mala bo ma małe kropeczki a jakby była duża to tych kropek by nie było widać
    -Ty jesteś mała bo piłaś za mało mleka
    -Dydek hehe no po ojcu odziedziczyla ;P
    -trawa jest zielona bo ma chlorofil
    -niebo jest niebeiskie bo zawsze było i jest
    -deszcz pada bo martwe dzieci czesto płaczą bo nie ma w niebie pająków a one bardzo chcą hodować
    -krowy nie sa w fioletowe paski bo kiedyś były czrnobiałe telewizory

b.s
    Guest

a ja wam powiem ze to l7 mam taka sam i zrobie kidys zdjcie to se porownacie

Uprawnienia umieszczania postów