-
-
Re: moje pajaczki (emilia, cambridgei)
Emilia jest super, wyrośnie z jej piękny pająk, ten gatunek z Brachypelma podoba mi się najbardziej. Cambridge też niezły !!!
-
Ej ziu przed chwilą pisałeś post w przykrych doświadczeniach że dostałeś martwego cambridge'a od serka. A o tym nic nie mówiłeś... Może to ty jakiś przekręt na serka chcesz zrobić?:>
-
daf a te noge to pewnie urwalem temu??? tego kembridza kupilem od voraxa, moze poswiadczyc napewno. Pozdrawiam
btw. niby po co mialbym go wrabiac?
-
Taqk obserwuje fotki na forum i troche dziwne mi sie wydaje umieszczanie tutaj fotek pajakow po 1 czy 3 wylince, w gruncie rzeczy to nic ciekawego a jest teog tu multum - Ale to moje prywatne zdanie.
-
1.Jesli nie ma nic ciekawego to nie ogladaj.
2.Inni moga zobaczyc jak wyglada pajak poszczegolnej wylince
P.S. Pajaczki super szczegolnie cambridgei
-
ah ... zobaczyc tu na tych zdjeciach cokolwiek jest b trudno, moze mozna na nich dopatrzec sie jak wygladaja pajaki po poszczegolnych wylinkach (w co osobiscie watpie) ale zdjecie sa tak niewyraznie, wogole niewyostrzone, ostrosc lapana nie na pajaczku tylko nie wiadomo na czym,.,,ogolnie zdjecia b slabe .. :/
-
hmm to byl aparat kolegi i byl dosc dobry i drogi nie wiem w takim razie co trzeba by miec zeby zrobic ostre foty. chyba lustrzanke z 4 MP. albo talent.
Pozdrawiam.
-
ziu napisał(a):
> hmm to byl aparat kolegi i byl dosc dobry i drogi nie wiem w
> takim razie co trzeba by miec zeby zrobic ostre foty.
Takie małe obiekty robi się w trybie makro
pozdrawiam, Karla
-
Ten cambridgei ma kolorki jak irminia
Uprawnienia umieszczania postów