-
KRAKÓW- spotkanie terrarystów+atrakcje
Spotykamy sie 1 kwietnia o 20.00 na ul. Brackiej w "KOMINKU". Oczywiście to nie jest przedwczesny żart prima aprilisowy. Napewno bedziemy dobrze sie bawic ponieważ w planie jest gra na bębnach oraz faja wodna, do palenia smakowego tytoniu. Gościem będzie Mateusz Karasiński (www.mktramping.pl), ktory zaserwuje nam kolejną porcję ciekawych slajdów. Odbędzie się rownież prelekcja o wejściu na Elbrus w Kaukazie.
Serdecznie zapraszamy
-
Re: KRAKÓW- spotkanie terrarystów+atrakcje
to bardzo ciekawe,zwlaszcza ze bede wtedy w Kraku!
Pewnie i tak do tego czasu spotkamy sie wiec sie ustawimy.
-
O prosze widze ze was to interesuje. W takim razie polecam sie na przyszlosc. Mam troche slajdow z wyprawy Zachodnie Chiny i Zachodni Tybet. CO Wy na to?
-
napewno bedzie grubo heheheh zawsze jest na zlotcje.... i cos czuje ze tym razem bedzie jeszcze lepiejjjj!!!
do zobaczyska na spotkaniu terorystow!!!heheheeee
poz webss
-
bedziemy, do zobaczenia ;] ja moge zabrac kobre i flet
-
Fajnie znowu bedzie nielada gradka! ostatnie slajdy były naprawde warte oglądniecia. a tym razem bedzie tego wiecej i dochodzi jeszcze BĘBEN w wykonaniu jednego z Terrarystów . Słyszałem juz jak daje czadu i naprawde
POLECAM!
-
Witam jestem Ze Skawiny można sie tam jakoś podpiąć do was ??
-
a czemu miałbyś nie moc? to jest spotkanie dla terrarystów ..nie tylko z Krakowa
-
..,haha, mam 21 kolegi na Kazimierzu w tym samym czasie, ale chyba uda mi sie zagladnac i do Kominka.. :] ..,w koncu nie moge przegapic bebnienia Slawka:P
-
Jeżeli nic mi nie wypali (mam nadzieję ) to stawie się napewno,ostatnio było super
Hmmm... Ciekawie się zapowiada
Uprawnienia umieszczania postów