-
-
Re: Piwo na Giełdzie w Świetochłowicach.
pomyslcie sobie , przyjdzie chłopak wypije kilka browców kupi jakiegos zwierzaka i nie wiadomo co z nim póxneij zrobi..;/
-
niech sobie chodzą....byle dymu nie robili i wyszli na dwóch a nie na czterech))))
-
RobertM za ta wypowiedz stawiam Ci piwo, wypijemy na duzej sali na next giełdzie [ wypowiedz żartobliwa - dla tych co nie załapią ]
-
stwierdzam ze Pan dOktor pomylil powolanie,takie mentorskie 3 po 3 to w Radiu Maryja sie niezle sprzedaje)
-
-
Nie chodzi o mentorstwo. Robert ma racje (no, powiedzmy ze w Ostravie jest barek obok sali , ja mam dosc dobre kontakty w Czechach (jeden taki "kontakt" to moj dobry przyjaciel) i tez mi sie nie zdarzalo za czesto widziec zataczajacego sie delikwenta. Mala dygresja - jak bylam w Czeskiej Lipie i sobie siedzialam w aucie na parkingu, zaobserwowalam pewna scenke - mianowicie szla sobie nastolatka z psem i piesek podniosl noge, aby oblac kamienice. Nie wiadomo skad znalazla sie przy niej straz miejska i wlepila mandat, a ciec kamienicy wiaderko z woda. Dziewczyna bez szemrania posprzatala po piesku. Dodam, ze tam nie musze chodzic po chodnikach, patrzac pod nogi, by nie wstapic na "mine zapachowa". Podobnie jest z piciem %. Od dawna to wiadomo, ze w Polsce tzw. kultury picia to w zasadzie nie ma. Sa miejsca wydzielone do palenia papierosow, i sa miejsca do wypicia piwa - chcialam zauwazyc, ze w swietochlowicach jest salka konsumpcyjna i jest gdzie tam usiasc. A to ze ludzie laza z "browarami" to inna sprawa... Przeciez na sile nie bedziemy ich za rece tam ciagac... maja chyba urządzonka myślące...
Nio, bronic sie potrafie sama ))) Skromna tez jestem )))))))))))
"Generałowa" pozdrawia.
-
hmm to tak, rozumiem oburzenie o to ze parodiuja z tym, sam pelnoletni nie jestem ale przebywajac w towarzystwie starszych znajomych ;] jakos sie juz nauczylem ze to wcale zaden trend pokazywac sie z piwem ;] ... rozumiem oburzenie jak koles 14 lat lazi z piwem po stoiskach i zamiast jepic dla, smaku czu efektu pokazuje sie z puszka .... ale tak samo moze sie chciec nieletniemu napic piwa jak i osobie po 20 czy starszej ... ale pokazywanie sie z tym to rzeczywiscie jest denerwujace ....
-
-
Uprawnienia umieszczania postów