Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 66

Wątek: Piwo na Giełdzie w Świetochłowicach.

Re: Piwo na Giełdzie w Świetochłowicach.

oj cos sie nam wypowiedzi zaczynaja zmieniac w zwade!! bylo jak bylo- kazdy przemysli i na drugi raz zrobi inaczej!!!!
    Awikularia ma racje piwo jest wszedzie w czechach sam widzialem, ale ktorys z przedmowcow powiedzial o ogrodkach piwnych-dobra rzecz!! jak na gieldzie ma byc pifko to niech sobie bedzie sprzedawane i spozywane wlasnie w tekim miejscu albo w bufecie
    pifko samo w sobie mi nie przeszkadza ale wkurzalo mnie to ze kolo mnie (pomijajac juz irytujacych malalatow z pifskiem) chodza ludziska z browarem i raz mnie oblano, a sam musialem uwazac zeby kogos nie sztyrchnac pifko nich sobie bedzie ale niech sie je spozywa w jednym miejscu a nie przy zwierzetach miedzy kupujacymi!! rozumie sprzedawcow ze pija browarka przystanowiskach bo nie wyobrazam sobie zeby opuscili je bo maja poragnienie

pozrawiam Josetsu!!!

ps. gratuluje skromnosci Awikularii!!!!!

Ciapek_anolis
    Guest

pomyslcie sobie , przyjdzie chłopak wypije kilka browców kupi jakiegos zwierzaka i nie wiadomo co z nim póxneij zrobi..;/

niech sobie chodzą....byle dymu nie robili i wyszli na dwóch a nie na czterech))))

RobertM za ta wypowiedz stawiam Ci piwo, wypijemy na duzej sali na next giełdzie [ wypowiedz żartobliwa - dla tych co nie załapią ]

stwierdzam ze Pan dOktor pomylil powolanie,takie mentorskie 3 po 3 to w Radiu Maryja sie niezle sprzedaje)

Jestem rozczarowany, że z piwem na next giełdzie to żart .
    Panie obywatel Snejk, wiem, że chce pan koniecznie, abym pana nick zapamiętał. Już od tygodni próbuje pan być tym zaszczytem obdarzony. Nie kosztuje mnie to az tak wiele, aby panu odmówić odrobiny pamięci. Informuję, zapamietałem. Mam nadzieję, że czuje się pan doceniony . Mała rzecz, a cieszy .
    Proponuję przejrzeć swoje posty i zobaczyć co też odkrywczego pan napisał. Może warto pisac mniej a z sensem. Sorry że "nie na temat".

Nie chodzi o mentorstwo. Robert ma racje (no, powiedzmy ze w Ostravie jest barek obok sali , ja mam dosc dobre kontakty w Czechach (jeden taki "kontakt" to moj dobry przyjaciel) i tez mi sie nie zdarzalo za czesto widziec zataczajacego sie delikwenta. Mala dygresja - jak bylam w Czeskiej Lipie i sobie siedzialam w aucie na parkingu, zaobserwowalam pewna scenke - mianowicie szla sobie nastolatka z psem i piesek podniosl noge, aby oblac kamienice. Nie wiadomo skad znalazla sie przy niej straz miejska i wlepila mandat, a ciec kamienicy wiaderko z woda. Dziewczyna bez szemrania posprzatala po piesku. Dodam, ze tam nie musze chodzic po chodnikach, patrzac pod nogi, by nie wstapic na "mine zapachowa". Podobnie jest z piciem %. Od dawna to wiadomo, ze w Polsce tzw. kultury picia to w zasadzie nie ma. Sa miejsca wydzielone do palenia papierosow, i sa miejsca do wypicia piwa - chcialam zauwazyc, ze w swietochlowicach jest salka konsumpcyjna i jest gdzie tam usiasc. A to ze ludzie laza z "browarami" to inna sprawa... Przeciez na sile nie bedziemy ich za rece tam ciagac... maja chyba urządzonka myślące...

Nio, bronic sie potrafie sama ))) Skromna tez jestem )))))))))))

"Generałowa" pozdrawia.

hmm to tak, rozumiem oburzenie o to ze parodiuja z tym, sam pelnoletni nie jestem ale przebywajac w towarzystwie starszych znajomych ;] jakos sie juz nauczylem ze to wcale zaden trend pokazywac sie z piwem ;] ... rozumiem oburzenie jak koles 14 lat lazi z piwem po stoiskach i zamiast jepic dla, smaku czu efektu pokazuje sie z puszka .... ale tak samo moze sie chciec nieletniemu napic piwa jak i osobie po 20 czy starszej ... ale pokazywanie sie z tym to rzeczywiscie jest denerwujace ....

daf mi nie chodzilo o browarki tylko o to ze nazywasz gowniarzami ludzi od ciebie o rok mlodszych no ale nie wazne. Inna sprawa rok temu na Metalmani nie mozna bylo miec alko i nic nei sprzedawali, tak dla bezpieczenstwa, bo wiadomo ze po alko czesto wyskakuja kwasne akcje Jestem ciekaw czy ktorys ze sprzedajacych bylby zadowolony jakby mu browara ktos na stoisko wylal, nie sadze z drugiej strony rozumiem chec zarobku wlasciciela "lokalu", bo pewnie piwko najlepiej schodzilo:P

hahaha ale dyskusja sie zrobila - sam kupiłem sobie jedno piwko na giełdzie, aby wypić razem z kolegami z seriwsu (www.arachne.boo.pl) , niestety te pomieszczenie gdzie można cos zjeść, wypic bylo zajte - wiec wygulgałem na dworze ;/ P.S. to nie ja łazilem z piwem po duzej sali

Uprawnienia umieszczania postów