-
Re: Piwo na Giełdzie w Świetochłowicach.
Tu nie chodzi ani o to ze pili je malolaci ani dorosli tylko o to ze ono bylo na samej gieldzie!!! po to jest spotkanie przed i po gieldzie zeby w spokoju napic sie piwa, a nie latac z nim miedzy ludzmi (po drodze oblewajac kogos) i zwierzetami!!! jasny gwint bez przesady to ze dziwciaki pily (sam ledwie wyroslem z tego wieku) to bylo wkurzajace ale tu glownie chodzi o zasade ze na gieldzie nie powinno byc piwa!!!!!!
ja na miejscu sprzedawcow i organizatorow zazyczylbym sobie zakaz wchodzenie i sprzedazy z piwem... oki przed gelda jest spotkanie, po gieldzie tez jest tam wypijcie i pogadajcie!!!!!!!!
pozdrawiam i czekam na nastepna gielde-co nowego sie na niej wydarzy!!!!!
-
zlotyelf mowi o kulturze na giełdzie wświętochłowicach, bo to niby giełda terrarystyczna, a to gdzie teraz piszesz to co jest? Tak to jest forum terrarystyczne, to ja nie wiem co w twoim profilu robi goła laska z dupą na wierzchu, i ty jeszcze piszesz o kulturze, normalnie no comment
-
No słuchaj Shinigami, ja mam te 17 lat ale wygladam na więcej, a te dzieciaki to weź jak to wygląda jak taki karypel 150 cm ci zapieprza z browcem?! A wogóle pomyślcie trochę jeszcze, wkońcu może być tak, że jak suki wpadną na giełdę i przyłapią gnojków z piwem to mogą nawet ją zlikwidować i co będzie-gówno.
-
pretensje do sprzedawczyni piwa...
i nikogo więcej.
-
Zlotyelf, a co parodiowali?
Coz, o ile wiem, alkohol sprzedaje sie od 18 roku zycia i musi tego przestrzegac sprzedawca. Osobiscie nie widze nic dziwnego ani szokujacego, ze na gieldzie jest piwo. Na roznego rodzaju festynach czy ogolnodostepnych imprezach (gdzie sa dzieci i tzw. gowniarze) tez jest piwo. To co, zabronic, bo jakie dzieciak moze sie upic??? Np. na Rynku we Wroclawiu, jak jest jakas impreza (niewazne, czy sprzedaje sie pisanki, czy jest koncert) zawsze sa stoiska z piwem. Zabronic? A od czego urzadzenie na samej gorze ludzkiego organizmu, potocznie zwane mozgiem? Wybaczcie, ale wasza argumentacja do mnie nie przemawia. Inna sprawa, kto sprzedal takim malolatom piwo.
Daf, sam jestes malolat, a sie wypowiadasz, jakbys od 10 lat nabral prawa do picia alkoholu :P To co, ze powaznie wygladasz (ze zdjecia w profilu - o ile jest twoje - wcale tak nie wynika) nie upowaznia sprzedajacego do sprzedania ci piwa.
-
Daf napewno następnym razem wpadnie C.B.Ś.ka i wszystkich smarkaczy zamkną... (zauważ że ty nawet pełnoletni nie JESTEŚ)! A pozatym myślicie że wszyscy idą na spotkanie po giełdzie do Tawerny... może wy macie po 16, 17, 18, 19 i wiecej lat i nie macie jeszcze rodziny ale inni mają a chca pogadać i wypić piwko z kumplami (a nie mają nigdy okazji) , a później po giełdzie muszą wracać zająć sie rodziną, pracą lub czym kolwiek innym... Jesteście niektórzy (nie mówie wszyscy!!!) w terrarystyce od 2 lub 3 lat a rządzicie sie jak szare gęsi... Weźcie sie już wszyscy nie podniecajcie bo wam serca staną! NAra Maks
-
ale tu niechodzi o młodych , tylko ogólnie, moim zdaniem nie powinno byc piwa na takich imprezach.
Nie porównuj giełdy terrarystycznej do jakiś festynów...
-
eee co ma zdjecie w moim profilu,[ ktore jest aktem i pewnym pzresłaniem] do piwa na giełdzie? ; )
-
Wiesz co ciapek_anolis brzydko ci powiem ZAMKNIJ RYJ... jak ty sie odnosisz do PANI AWIKULARI,ona nie jest twoją koleżanką z podwórka i jest troche wyższa rangą ! Wiesz co to jest KULTURA?? Ten post zaczął sie od braku kultury i kończy sie taki postem jak twój ????? No koniec.... Nara Maks
-
Maks, zastanów sie nad znaczeniem "forum dyskusyjne" Wyjdz na papierosa, albo z pieskiem i wróc.
Uprawnienia umieszczania postów