-
Re: Piwo na Giełdzie w Świetochłowicach.
Według mnie to takie gnbojka to za fraki i won z giełdy.
-
Żeby nie było nagonki na nieletnich... to i "dorosli" pijali.
I masz racje powino sie wypraszac takich ludzi z miejsca publicznego.
-
Dobra jeszcze zrozumiem dorośli(chociaż na giełdzie nie powinni, po to jest TAWERNA) ale nie gówniarze szczególnie 16 lat i mniej :/
-
Jak miejsce publiczne to doroślym też nie wolno. Ostatnio widziałem grupke w wieku 25-30 lat z butelkami wódki w ręce, jadących w autobusie miejskim. Bez komentarza.
-
nie przesadzacie? jak jest bufet a w nim browar (i to z kega a nie butelkowy) to nie dla parady ale po to aby go pić :P (inny temat to jego jakość )
podobnie jak np w schroniskach górskich, też miejsce publiczne, masa dzieciaków itp
nalezy winić sprzedających a nie np organizatorów giełdy bo to nonsens
a co do dwóch z harnasiami, też widziałem i potępiam, ciekawe kto im piwo kupił, bo nieletnim się nie sprzedaje
-
ciekawe czy jak by cos kupili u ciebie to czy tez bys mial takie problemy?Pewnie nic nie sprzedales i taki twoj problem.
-
daf sory ale nie rozsmniejszaj mnie "ale nie gówniarze szczególnie 16 lat i mniej :/
" hehe jestes duzo starszy:P
-
Jak tak dalej będzie to będzie giełda bez piwka! Z powodu kilku incydentów (chociaż, to raczej nie incydenty, wszyscy malolaci latali z browarami) ucierpieć może większość starsza sącząca w tawernie piwko. Albo właściciel pozwolenia na alkohol może stracić możliwość sprzedaży piwa.
-
ale dla mnie to jest dziwne.. przecież giełda jest raz na 3 miech , przyjeżdza sie tam po to by ogladac, kupować, sprzedawac zwierzaki i mozna sobie odpuścic browca - n ikt od tego nie zginie a może właśnie tylko ucierpieć...
-
ja to wogóle nie wiem, kto tym 2 z harnasiami mógł piwo kupić :P jak tak można! tacy to się boga nie boja! piwo w miejscu publicznym.... heh. niech się wstydzą! niu niu niu!!! :P
Uprawnienia umieszczania postów