Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 66

Wątek: Piwo na Giełdzie w Świetochłowicach.

Re: Piwo na Giełdzie w Świetochłowicach.

Według mnie to takie gnbojka to za fraki i won z giełdy.

Żeby nie było nagonki na nieletnich... to i "dorosli" pijali.
    I masz racje powino sie wypraszac takich ludzi z miejsca publicznego.

Dobra jeszcze zrozumiem dorośli(chociaż na giełdzie nie powinni, po to jest TAWERNA) ale nie gówniarze szczególnie 16 lat i mniej :/

Jak miejsce publiczne to doroślym też nie wolno. Ostatnio widziałem grupke w wieku 25-30 lat z butelkami wódki w ręce, jadących w autobusie miejskim. Bez komentarza.

nie przesadzacie? jak jest bufet a w nim browar (i to z kega a nie butelkowy) to nie dla parady ale po to aby go pić :P (inny temat to jego jakość )
    podobnie jak np w schroniskach górskich, też miejsce publiczne, masa dzieciaków itp
    nalezy winić sprzedających a nie np organizatorów giełdy bo to nonsens

a co do dwóch z harnasiami, też widziałem i potępiam, ciekawe kto im piwo kupił, bo nieletnim się nie sprzedaje

hilwa1
    Guest

ciekawe czy jak by cos kupili u ciebie to czy tez bys mial takie problemy?Pewnie nic nie sprzedales i taki twoj problem.

daf sory ale nie rozsmniejszaj mnie "ale nie gówniarze szczególnie 16 lat i mniej :/
    " hehe jestes duzo starszy:P

Jak tak dalej będzie to będzie giełda bez piwka! Z powodu kilku incydentów (chociaż, to raczej nie incydenty, wszyscy malolaci latali z browarami) ucierpieć może większość starsza sącząca w tawernie piwko. Albo właściciel pozwolenia na alkohol może stracić możliwość sprzedaży piwa.

Ciapek_anolis
    Guest

ale dla mnie to jest dziwne.. przecież giełda jest raz na 3 miech , przyjeżdza sie tam po to by ogladac, kupować, sprzedawac zwierzaki i mozna sobie odpuścic browca - n ikt od tego nie zginie a może właśnie tylko ucierpieć...

ja to wogóle nie wiem, kto tym 2 z harnasiami mógł piwo kupić :P jak tak można! tacy to się boga nie boja! piwo w miejscu publicznym.... heh. niech się wstydzą! niu niu niu!!! :P

Uprawnienia umieszczania postów