Strona 1 z 7 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 66

Wątek: Piwo na Giełdzie w Świetochłowicach.

Mieszany widok

Piwo na Giełdzie w Świetochłowicach.

Jak dla mnie było to śmieszne, widzac nieletnich parodiujacych dumnie z piwkiem.
    Rozumiem gdzieś piwko pod stolikiem schowane czy coś... to da sie znieść. Ale żeby wystawiac to na pokaz chodzić z tym?
    Nie powino byc przypadkiem zakazu spozywania napojów alkoholowych na tego typu imprezach, to była giełda terrarystyczna a nie pijalnia piwa.
    Obuzyło mnie to gdy jakis nieletni na oko 15 lat udajacy dorosłego podchodzi do mnie do stolika z piwem i wypytuje sie o jakiś gatunek....
    Albo przy stoliku z gadzetami z TCP ktoś z puszki sobie nalewa piwa do plastikowego kufelka.... troche kultury.

Re: Piwo na Giełdzie w Świetochłowicach.

:O

Człowiek nie kaktus, pić musi Nie no ale tak to wszedzie jest więc nie giełdy sie czepiaj

MIDO
    Guest

no13
    Guest

do minok

typowa wypowiedz 14 latka

No tak minok jak na niepełnoletniego jak zwykle popisałeś się inteligencją. Wy młodzi to tacy głupi jesteście... Szkoda mi was, serio. Fajnie byście mieli jakby na giełdę psy wpadły i by was starzy z komisariatu odbierali. Zapewniam was że drugi raz na giełdę już byscie się nie wybrali...

Dokładnie!Też nie mogłem znieść tego jak jakiś głupi 16-17 latek paradował sobie z harnasiem po giełdzie!

Ja nawet 2 widzialem z harnasiami, ciekawe co bedzie sie dzialo na nastepnej gieldzie

A czy aj pwieidzialem ze jestem za tym zeby niepelnoletni latali z piwem??:P Nie zrozumeiliscie mnie. Chodziło mi o to, że to nie jest wina całej giełdy tylko tych ktorzy to piwo pili a toz kaktusem to jeśli nie zrozumieliście był żart:P I jeśli to zabrzmiało inaczej niż miało to sory:P

ŁŁŁsy
    Guest

Mnie to okropnie wkurzało, jak małe smarkacze chocili z piwkiem i myśleli że kto to oni nie są.Powino sie z tym coś zrobić

Uprawnienia umieszczania postów