-
Re: następna giełda
rakowiak : w spodku ???? A chcesz żeby bilet wstępu kosztował 15 zł ???
-
BUuhahahaha no tos walnal
-
Czy Ty Rakowiak zdajesz sobie sprawę ile kosztuje wynajęcie Spodka? A poza tym chyba czwarty raz się wybierałeś i znowu Cię nie było. A, że było duszno? To prawda, ale gdyby pootwierać okna byłoby zimno. Już słyszę głosy oburzenia, że zwierzętom było zimno.
-
Ilu ludzi, tyle zdan. Nie da sie zrobic tak, by kazdy byl zadowolony. Niech pozostanie, jak jest. Poza tym od 12:00 to juz nie jest ani duszno, ani za duzo kupujacych, a o 14:00 jest pusto. Jezeli komus przeszkadza tlok, to zapraszam na w/w godziny...
-
Jestem za zeby w gdansku zrobić giełde!!!!!!!! To by byklo coś A może jest jakaś giełda w gdańsku? Prosze o odpowiedz
-
Ja mam pecha do tej giełdy !!! Ale stwierdziłem, że kasy i tak miałem za mało. Poza tym samemu jechać 2 godziny pociągiem to mnie nie bawi :/ A z resztą jestem po grypie :]
-
Ale z tego co czytam najciekawsze gatunki były 20 minut i wszystkie sprzedane. A o 12 ludzi mało, ale towar :/ już tylko ten znany.
-
Dałem Spodek jako przykład. Sorry ale nie znam HANYSOWA !!! I nie wiem gdzie tam można zrobić cokolwiek.
-
Coz, jak jest rzadki "towar", to sa na niego odpowiednie wysokie ceny i pozostaje do konca gieldy. "Najciekawsze gatunki byly 20 minut" - najtansze, chciales powiedziec .
-
A wlasnie, a jak jest tlok na poczatku przy jakims stoisku, to uwazacie, ze np. w SPODKU by nie bylo? I ze w SPODKU gatunki "ciekawe" bylyby do konca? hehe Dziwna taka jakas argumentacja :P:P:P
Uprawnienia umieszczania postów