-
Re: I jak tam po giełdzie ??
też nie znalazłem samic anolisów - były na początku ale szybko wykupili a potem zostały tylko po 50zł. Pończosznik sirtalis sirtalis ma ok.80-90cm był za 100 kupiłem za 90 Na małej sali przy jadalni.
-
też nie znalazłem samic anolisów - były na początku ale szybko wykupili a potem zostały tylko po 50zł. Pończosznik sirtalis sirtalis ma ok.80-90cm był za 100 kupiłem za 90 Na małej sali przy jadalni.
-
Super giełada wszystko sprzedałem, a kupilem jedynie prowadnice do szyb gora i dol niestety trzeba bylo zaplacic osobno za nie, a zwykle sprzedaje sie komplet.
-
Dla mnei też giełda super a zakupiłem żarełko dla wężyka i dla pajączków i pare pierdół
-
Double, parke heterodonów miał kolega Witek Plucik ja kupiłem samca, a została mu jeszcze samiczka.
-
Mi się podobało.Kupiłem 4 skorpiony i żabę rogatą i jestem zadowolony.Wypiłem też kilka browarów z ŚląskCrewEloZiomy czyli z juravielem,diabolem,obcym,midem,hajdim,azmo itp.itd
ZADOWOLONY.
-
Byłem pierwszy raz i mi sie podobało troche duszno ale ok! jak ktoś chce zdjęcia to
fotki
nie wiedziałem do kturego działu dać!
-
Ja glownie sprzedawalem, i poszlo srednio. Moze dlatego, ze sprzedawalem na malej sali a nie wszyscy zdaja sie wiedziec o jej istnieniu, chociaz jest najblizej wejscia.
P.S. KTO SPRZEDAWAL SAMICE HYMENOPUS CORONATUS? Prosze o kontakt, moze ktos z okolic to bym nad nia pomyslal
-
ja kupiłem heterometrusa cyaneusa L3 i pudło świerszczy
w sumie mogliby robic ta gielda częściej bo jak jest raz na 3 miechy to wszyscy się na nią jada i jest i jest ciepło jak w Sudanie
-
ale jak bedzie częsciej to będzie mało zwierzątek .... bo nie kazdy moze jechac
Uprawnienia umieszczania postów