Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Vagansica L8

Mieszany widok

bT_PrzemO
    Guest

Vagansica L8

jak w temacie samiczka vagans

Wiadomość zmieniona (02-07-04 22:40)

Mad_Death
    Guest

Re: Vagansica L8

Przemo kupił aparacik i bardzo ładne zdjęcia robi...co z tym idzie duza jakosc...duzo zajmuje..na moim wolny łączu wolno sie wczytuje;( ale warto fotki I klasa

bT_PrzemO
    Guest

heh testuje aparat

Mad_Death
    Guest

hehe aparat też masz fajny:P

farmer
    Guest

zrob fotki mniejsze w jakims programie graficznym. Do apartau napewno ci jakis dali a jesli nie to sciagnij z neta. Miejmy na uwadze kolegow z wolnym laczem Natomiast ja niemam co narekac bo zdjecie pojawia mi sie niemial odrazu Acha no i pajaczek fajny ale moglys jakos terra ladniej uzadzic konkretnie chodzi mi o scianki.

bT_PrzemO
    Guest

he wiem wiem ... ale jak sie ma ponad 20 pajakow to ciezko kazdemu ladnie cos urzadzic ... ale jestem w trakcie tego ...... a jakies programy do aparatu ? masz cos konkretnie na mysli ?

Marian667
    Guest

Ja swoje zdjecia obrabiam w Photoshopie.. przycinam troche i zmieniam jakosc... I wtedy ze zdjecia 1MB robi sie 100kb. Idealne zeby wrzucac na ftp.

Yeter
    Guest

ja uzywam IrfanView, bardzo szybki, sprawny i darmowy programik

farmer
    Guest

photoshop, paint shop pro (chyba tak sie pisze), nawet chyba da sie w tych najnowszych wersjach przelgladarki ACDSee trza poszukac.....

bT_PrzemO
    Guest

mi chodzi o to ze jak robie zdjecie w duzej rozdzielczoosci to ono jest ogromne ... jakis proglram zeby zmniejszyc fotke .. automatycznie zmniejszy sie jej rozmiar ... ale chodzi tylko o fotke zeby zmniejszyc ...

Uprawnienia umieszczania postów