Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 47

Wątek: Moje terraria :)

Yetee
    Guest

Re: Moje terraria :)

Zajebiste terra.Respect.A ty na górze jak taki kozak jesteś to pokaż swoje terra

Mike
    Guest

Nie wiem co sie Korek czepiasz.... wlasnie, moze sam pokaz wlasne terra? Wg mnie Mikki terra nie jest zle, fajnie wyglada... A ty to naprawde - prawdziwy przyklad kozaka z ciebie jest, jak to Yetee napisal...

miki_metal
    Guest

Spoko sa jeszcze te terra dla toke i lampartow. Niezle urządzone. Mam nadzieje, ze moje nie bedzie gorsze :-)

Goblin
    Guest

Własnie KoReXoN jestes poprostu Kozak (ale tylko przez neta) gdzie są ci twoi koledzy któzy mieli przyjevchac i mi kose w brzuch dać ja czekałem z ekipom w umówionym miejscu a twoi kolesie dupy zdygali poprostu jestes Taki pewny tylko przez neta.

Goblin
    Guest

Aha a co do tematu Mikka tak jak na GG powiedziałem terra są poprostu zeje***** a ty KoReX zamknij ryj i wrzuć foty swoich terra !!!!!

Double
    Guest

o co wam chlopaki chodzi...? wszystkim maja sie podobac te terraria? to jakis nakaz czy co? moze on ma zupelnie odmienne gusta niz plastikowe kwiatuszki i ludzka czaszka w tle? troche wyrozumialosci...! mnie tez te terraria nie powalaja na kolana i wcale nie uwazam ze powinnam twierdzic inaczej, bo wy macie takie widzimisie.

Nazar
    Guest

Wszystko spoko jak dla mnie tylko ta czaszka jakby z dupy...
    No mozna tez powiedziec "NI Z GRUCHY NI PIETRUCHY":P

LoGaN
    Guest

mnie rowniez nie za bardzo sie podoba szczegolnie ta czaszka, plastikowe roslinki/kwiatki, i zlota miska. A radze niektorym wyluzowac bo nie kazdy ma gust taki sam jak TY goblin....

Sm0k3D
    Guest

Spox terra, tylko wlasnie czacha wali po oczach

Goblin
    Guest

LoGaN mnie z tym wjazdem niechodziło konkretnie o terraria tylko niebedzie mnie na GG straszyć jak jego kolega to nazwał "Mafiom Pruszkowską" :I:I

Uprawnienia umieszczania postów