Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: Moje nowe samiczki lampartów :)

Mieszany widok

Fatum
    Guest

Moje nowe samiczki lampartów :)

Moje dwie nowe samiczki Gekona lamparciego tangerine.

Fatum
    Guest

Re: Moje nowe samiczki lampartów :)

A tutaj jest jajeczko w trakcie inkubacji, od już dorosłej pary lampartów tangerine.

Double
    Guest

to..jest...tangerine??? :|

daf
    Guest

Te młode wogóle nie wyglądają na tangerine, a to jajko wygląda mi jakoś dziwnie...na zepsute lub coś w tym stylu. Pozdrawiam!!!
    SLIPKNOT or DIE!!!
    HODOWLA HUCUŁÓW TO SPORT EKSTREMALNY...

klo85
    Guest

a ja jedno pytanie po czym poznałes w u tak małych agam płeć ??

Fatum
    Guest

To jest 100% tangerine i widać to bardzo wyraźnie, a jak nie potraficie tego dojżeć to ja już nic na to nie poradze...A jajko nie jest zepsute, jak by było zepsute to bym go tutaj nie pokazywał...Jeżeli chodzi o płeć to poprostu temperatura inkubacji była ustawiona tak, aby wylęgły się same samiczki.

klo85
    Guest

aha rozumiem

sqqter
    Guest

hey mam jednego geka lamparciego tez po wykluciu ma forme barwną ghost i jest identyko... Po czym rozpoznać że to tangerine?
    pozdro
    Sqqter

Fatum
    Guest

Nigdy nie widziałem młodego odmiany ghost, więc ci nie powiem czym się różni od młodego tangerine. Natomiast jeżeli chodzi o różnice pomiedzy tymi młodymi a standardowymi, to jest ona ewidentna, wstarczy spojrzeć na pierwszą fotke.

U tego gekona po prawej obszary ciała, które normalnie u standardowego tych rozmiarów są czarne u tego są brązowe (normalnie ten brązowy u niego jest troche ciemnieszy, bo na tej fotce jest przed wylinką), u tego z lewej jest podobna sytuacja tylko, że jest ona widoczna tylko na łebku gekonka. Kolor żółty ma też inny odcień niż u standardowego lamparta (u tego po prawej też ma inny odcień tylko tak jak wspomniałem wczesniej, jest on na tej fotce przed wylinką).

pepre
    Guest

to są tangerine!!!!!???????????????????????????? stary, to jak handlowalem lamparcimi, to wynikałoby ze sprzedawalem same tangerine, i to po 60zl.... ktos niezle w konia cie robi, bo to nie są tangerine.
    porownaj ostrosc barw pomaranczy tego hypo tangerine

z twoim...

Uprawnienia umieszczania postów