-
-
Re: Moje nowe samiczki lampartów :)
A tutaj jest jajeczko w trakcie inkubacji, od już dorosłej pary lampartów tangerine.
-
to..jest...tangerine??? :|
-
Te młode wogóle nie wyglądają na tangerine, a to jajko wygląda mi jakoś dziwnie...na zepsute lub coś w tym stylu. Pozdrawiam!!!
SLIPKNOT or DIE!!!
HODOWLA HUCUŁÓW TO SPORT EKSTREMALNY...
-
a ja jedno pytanie po czym poznałes w u tak małych agam płeć ??
-
To jest 100% tangerine i widać to bardzo wyraźnie, a jak nie potraficie tego dojżeć to ja już nic na to nie poradze...A jajko nie jest zepsute, jak by było zepsute to bym go tutaj nie pokazywał...Jeżeli chodzi o płeć to poprostu temperatura inkubacji była ustawiona tak, aby wylęgły się same samiczki.
-
-
hey mam jednego geka lamparciego tez po wykluciu ma forme barwną ghost i jest identyko... Po czym rozpoznać że to tangerine?
pozdro
Sqqter
-
Nigdy nie widziałem młodego odmiany ghost, więc ci nie powiem czym się różni od młodego tangerine. Natomiast jeżeli chodzi o różnice pomiedzy tymi młodymi a standardowymi, to jest ona ewidentna, wstarczy spojrzeć na pierwszą fotke.
U tego gekona po prawej obszary ciała, które normalnie u standardowego tych rozmiarów są czarne u tego są brązowe (normalnie ten brązowy u niego jest troche ciemnieszy, bo na tej fotce jest przed wylinką), u tego z lewej jest podobna sytuacja tylko, że jest ona widoczna tylko na łebku gekonka. Kolor żółty ma też inny odcień niż u standardowego lamparta (u tego po prawej też ma inny odcień tylko tak jak wspomniałem wczesniej, jest on na tej fotce przed wylinką).
-
to są tangerine!!!!!???????????????????????????? stary, to jak handlowalem lamparcimi, to wynikałoby ze sprzedawalem same tangerine, i to po 60zl.... ktos niezle w konia cie robi, bo to nie są tangerine.
porownaj ostrosc barw pomaranczy tego hypo tangerine
z twoim...
Uprawnienia umieszczania postów