Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: Moje zwierzaki xD

daf
    Guest

Re: Moje zwierzaki xD

A swoją drogą to jeśli mam innej muzy słuchać niż metal to może być techno tylko nie takie wieśniackie.

Double
    Guest

smoked (zdjec nie widzialam, nie chcialy mi sie załadowac), rozpoznanie 'pełci' u szczurów to rzecz banalna i pouczająca - samce mają pod ogonem (niezaleznie od wieku) duże zgrubienie, jaby kulkę, oczywiście porośniętą futrem - oto jest Moszna w której szczur trzyma swe Jądra. natomiast samice są calkowicie płaskie pod ogonem - jak to także jest u ludzi

PMajdan
    Guest

Szczurek

JAKI FAJNY SZCZUREK! PIKNIE WYSZEDL! PRAWIE TAK JAK MOJ :d http://pshp.w.interia.pl/szczurek.JPG

Wiadomość zmieniona (31-05-04 15:22)

Sm0k3D
    Guest

Double, bi chjodzilo o weza, szczur to samiec

Double
    Guest

o jasny piernik, a ja tu taki piekny wowód zrobiłam

Sm0k3D
    Guest

No nic, mzoe ktos inny skorzysta sobie Nie no u gryzoni sie banalnie rozpoznaje
    btw. co do tej foty weza, dzis sprubuje pstryknac lepsza jak wroci tylko aparat

ziomalka_puma
    Guest

Echhhhhhhhhhhh... daf co ty masz do HH ?? To ze niektórzy (zaznaczam NIEKTÓRZY) zrobili sie tak komercyjni że kojarzeni sa nawet z popem i NIEKTÓRZY robią z hiphopu jakieś hiphopolo ( np. jeden osiem l) ALe to nie znaczy że nie ma dobrego HH... I nie wqr mnie takim textem np. zjebany hiphop... To że ty tego nie sluchasz to nie znaczy że jest zjebane... też nie slucham metalu czy czego wy tam sluchacie ale to nie powód żeby go krytykować i to w taki prostacki sposób... To że teraz HH stal sie popularny i wogóle to nie moja wina... Wqr mnie to np. że sa pozerzy którzy sluchaja HH od roku czy dwóch i uważaja że sa w tym dlugo itp... Ale mówiac zjebany HH obrażasz przy okazji tych którzy naprawde kochają HH, żyja tym i nie sa pozerami :/ Slyszaleś pewnie w radiu jakieś jeden osiem l albo mezo i sie glupio wypowiadasz na ten temat- rada na przyszlość: zastanów sie co piszesz... ALe sie rozpisalam :P
    W HaIPeHaOPe wiara!
    Nara!

Goblin
    Guest

Co do wątku o jeden osiem L ...

Hyh oni naprawde przesadzajom hyh a jak ostatnio byli u nas na festynie to zostali gorąco naprawde gorąco przywitani nawet niezdązyli zaśpiewać refrenu swojego przeboju a już dostali jajkami i pomidorami :] taka już jest młodziez

Janosek
    Guest

Re: Co do wątku o jeden osiem L ...

eeee..... najlepsze są stare kawałki paktofoniki ;p..... lub teraz 5 2 dębiec

Janosek
    Guest

szczurak podle wyszedl ;D

Uprawnienia umieszczania postów