-
Znów mój Vagansiq "Tofik" tym razem już L8...
najprawdopodobniej samczyk ale po wylince nie jestem w stanie powiedziec jednoznacznie
wylenil sie tydzien temu i dzis juz zezarl 3 pinki bo nie mialem czasu jeszcze isc po swierszczyki itp, zdjecia niespecjalne . jak bede mial czas zrobie wyrazniejsze...
i drugie
-
Re: Znów mój Vagansiq "Tofik" tym razem już L8...
Nakarm go z zrub zdjęcie od spodu....
-
Cosik ma mala dupcie, aczkolwiek rowniez Twoj pajak zmusza mnie do pozostania przy stwierdzeniu, iz vagansy to jedne z najladniejszych ptasznikow =)
-
Spory jak na 8 wylinkę. Musiał dużo jeść
-
wcale nie jest taki duzy... to sposob zrobienia zdjecia i ulozenia reki sugeruje taki rozmiar...
pupe ma mala bo byl tylko delikatnie podkarmiony gdyz dzis minal tydzien od wylinki i dostal 3 miekkie pinki , w poniedzialek mu dopiero kupie swierszczyki...
co do plci i braku mozliwosci oceny to wyglada to tak ze faldka niby jest ale tak mala ze zastanawiam sie czy to nie po prostu zalamanie z pancerza w miekka skorke na odwloku... na swiezo wygladalo to na samca a pozniej jak podeschlo to zaczela byc widoczna falda.. w sumie to niewazne jak przejdzie nastepna to sie upewnie... a od spodu wyglda bardziej na samice
-
-
Śliczny A może to obojnak :P Z góry jak samiec, od spodu jak samica i sie rozmnaza partenogenetycznie :P
-
byloby milo jakby tak bylo
-
jakby to było.....taaaaaaaaaaaaaakkkk.... życzę samiczki
-
Ładniutkie zdjątka! )
Uprawnienia umieszczania postów