Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Moje terra

Grażynka
    Guest

Re: Moje terra

człowieku nie trzeba duzo kasy na terra ja swoje (tylko ze dla dla pajaka) razem z ojcem zrobiłem za 40-50 zł. Trzeba mieć tylko troche wyobaźni
    http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=6847&t=6847

darkinvaider
    Guest

dokladnie,wystroj do terra mozna znalesc w kazdym lesie,i przygotowanie tego nie sprwaia wielu problemow,uzyj wyobrazni,i przedewszystkim wymien tlo heheeh,i pamietaj ze terra ma byc przedewszystkim wygodne dla zwierzaka! pozdrowienia i powodzenia

Mike
    Guest

No zgadzam się z większoscią Popraw wentylację i polepsz wystrój... jak dla zbozowego to zmień sciółke na taką co trzyma dluzej wilgoć - torf kokosowy lub cos w tym stylu... Jesli chcesz isc na latwizne z tlem to kup korek techniczny, przyklej go do bocznych szyb i potem go wydrap (nie najtanszy sposob ale efektowny i sprawdzony ). I troche zieleni... ja dla węzy preferuje sztuczne roslinki - plus taki ze wąz ich nie polamie i przynajmiej nie trzeba ich podlewac ;-), ale zarazem zbozowy nie taki gigant, wiec i zywe mozesz wsadzic byleby nie mialy za bardzo miękich łodyg, zeby waz zabardzo ich nie poniszczył.

Troche wyobrazni i mozesz zrobic naprawde ciekawe terrarium Życze powodzenia! Mam nadzieje, ze kolejne będą bardziej efektowne, a i to po małych ulepszeniach będzie fajnie wyglądało ;-)

locia
    Guest

moim zdaniem to bardzo ladne i estetyczne akwarium z pokrywa szkoda by bylo je zniszczyc sprzedaj je na pewno beda chetni i kup prawdziwe terrarium

pozdrawiam

Wiadomość zmieniona (14-05-04 10:00)

shaqal
    Guest

wnex, opini kolegów terrarystów wnioskuje że zrobiłes genialne terra. dałoby rade machnąć do mnie mejla ze zdjęciem?? z góry dzięki. pzdr 600

roody2@o2.pl <<<<---------------bitte ;-P

wenx
    Guest

Mam proSbe nie nabijajcie się z mojego "terrarium".

AndyRodick
    Guest

ej to cos to dla kogo jest ????? to mi przypamina piasek zwykly i konarek drzewa , to sie nadaje co najwyzej dla bakterii

wenx
    Guest

to nowe terra dla ciebie :P

Uprawnienia umieszczania postów