-
Re: Moje terra
nie no przestańcie już....napewno żaden z was nie chciał by wysłuchiwać takich opinii....po prostu : wenx ma taki gust. A zamiast terrarium ma akwarium, ponieważ dopiero zbiera na terrarium
-
a poza tym to muszę powiedzieć że...terra samo w sobie jest ładne tylko wymagałoby kilku przeróbek...jakąś częśc pokrywy zastąpić siatką, zmienić tło, urozmaicić wyposażenie.....mój kolega np. w terra z gekonem ma tylko skałke i miseczke z wodą...oczywiście nie porównuję jego terra do tera wenxa ale widać tutaj że ludzie mają odmienne gusty
-
No tak...
Zanim zbore findusze będzie się zbożówy męczyć w tym.
Planuje trochę przerobić pokrywe (zamieścić wentylatorki od procków)
Co wy na taki pomysł??
Sprawdzi się to??
-
idż z tym do szklarza rzeby ci zrobił jakąś wentylacje na dole , pozatym zamiast piasku dla zbozówke daj włókno kokosowe
-
Właśnie teraz przemyśliwałem taką opcje.
Jutro coś się z tym zrobi
-
WENTYLACJA WENTYLACJA !!!!!!!!!!!!!
-
na wygląd nie ma co narzekać tyle ze ten brak wentylacji i jakiś torf by się przydał fajnie bo estetycznie a dla węza nie ważny bedzie wygląd tylko temperatura i wilgotnośc.... jak dla mnie jest ok... chociaż nie jestem za trzymaniem gadów w akwariach
-
popieram skorpa i reszte co ma wątpliwości co do wentylacji. Proponuje Ci jednak zrobić wentylacje. Jeżeli już nie chcesz dla wygody przyszłego mieszkańca, to chociaż dla własnej. Przy braku wentylacji zwiększają sie szanse dla grzyba nawet przy takich warunkach jakie potrzebuje miec zbożówka. Przemyśl sobie to dokładnie.
-
a ja np. zatkałem wentylacje dolną u mojej avicularii. Nie mogłem wilg. utrzymać.
-
brzydkie to terra...chlopie nawet za male pieniadze mozna zrobic fajny wystroj wnetrza terrarium...wystarczy miec checi................mam nadzieje ze sie za to zabierzesz bo wyglada okropnie...
Uprawnienia umieszczania postów