-
Re: kolejne zwierzątko
taaa takich traszek złepałem sporoo
-
Re: co to jest
Apstrachując od tego iż bardzo fajne zwierzaki tam znajdujesz, to chciałem powiedzieć, że moim zdaniem robisz extra zdjęcia. Ta pierwsza fotka pająka to miodzio
-
dzieki dziwilo mnie to ze cokolwiek zywego jest w tym stawku to jest stawek ktory ma rok a ja mieszkam miedzy blokowiskami wiec sie dziwilem ze jakakolwiek jaszczurka mogla sie dostac do stawku do najblizszego wiekszego zbiornika jest ponad kilometr (o ile to do mnie, to nie mam agamy) a ciekawe moze jeszce cos znajde oprocz slimakow wodnych ktorych jest bardzo duzo aha wie ktos jaka jest szansa ze te traszki sie rozmnaza ?? czy jest np tam tylko jedna aha i czy nie grozi mi plaga traszek :P
-
-
hehe. faktycznie stawek nietypopwy. tyle cudów w nim znalazłeś (-: a wie ktoś, co to za pająk w końcu?
-
pisałem że może jakiś sidlisz np jaskiniowy;/
pozdrawiam!
-
To jest najzwyklejszy KĄTNIK DOMOWY.....słuchając innych wcześniejszych wypowiedzi z krzesła spadłem....PozdrO
Wiadomość zmieniona (13-05-04 15:27)
-
kątnik hahaha zaraz ja spadne z krzesła
pozdrawiam!
-
To tylko świadczy o Twojej dennej inteligencji
PozdrO
-
Re: kolejne zwierzątko
ale piekna ta traszka... ciekawe co by wyszlo gdybym z moim ( bo chyba to samiec) to skrzyżowala... pomarańczowo-brązowa, traszka zwyczajno-waltla...
Uprawnienia umieszczania postów