Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: co to jest

Janosek
    Guest

Re: kolejne zwierzątko

taaa takich traszek złepałem sporoo

KoReXoN
    Guest

Re: co to jest

Apstrachując od tego iż bardzo fajne zwierzaki tam znajdujesz, to chciałem powiedzieć, że moim zdaniem robisz extra zdjęcia. Ta pierwsza fotka pająka to miodzio

Papec7
    Guest

dzieki dziwilo mnie to ze cokolwiek zywego jest w tym stawku to jest stawek ktory ma rok a ja mieszkam miedzy blokowiskami wiec sie dziwilem ze jakakolwiek jaszczurka mogla sie dostac do stawku do najblizszego wiekszego zbiornika jest ponad kilometr (o ile to do mnie, to nie mam agamy) a ciekawe moze jeszce cos znajde oprocz slimakow wodnych ktorych jest bardzo duzo aha wie ktos jaka jest szansa ze te traszki sie rozmnaza ?? czy jest np tam tylko jedna aha i czy nie grozi mi plaga traszek :P

Goblin
    Guest

Nie grozi ci nic

Traszki rozmnażają się tylko w bardzo czystych stawkach niezamieszkanych przez ryby a co do rozmnożenia w niewoli jest dosyć proste ja miałem jush młodiutkie traszki grzebieniaste żyja u mnie w stawiku.

Grochu
    Guest

hehe. faktycznie stawek nietypopwy. tyle cudów w nim znalazłeś (-: a wie ktoś, co to za pająk w końcu?

roko
    Guest

pisałem że może jakiś sidlisz np jaskiniowy;/
    pozdrawiam!

Eryk (Szyszek)
    Guest

To jest najzwyklejszy KĄTNIK DOMOWY.....słuchając innych wcześniejszych wypowiedzi z krzesła spadłem....PozdrO

Wiadomość zmieniona (13-05-04 15:27)

roko
    Guest

kątnik hahaha zaraz ja spadne z krzesła
    pozdrawiam!

Eryk (Szyszek)
    Guest

To tylko świadczy o Twojej dennej inteligencji

PozdrO

ziomalka_puma
    Guest

Re: kolejne zwierzątko

ale piekna ta traszka... ciekawe co by wyszlo gdybym z moim ( bo chyba to samiec) to skrzyżowala... pomarańczowo-brązowa, traszka zwyczajno-waltla...

Uprawnienia umieszczania postów