Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: oH A fE :/

rosea
    Guest

Re: oH A fE :/

człowiek się pyta, a tu pretensje maja do niego, że pytanie zadał. armageddon

BLUETECH
    Guest

rosea <cmok>

BLUETECH
    Guest

dziekuje

rosea
    Guest

nie ma za co poprostu dla mnie to nienormalne, żeby mieć pretensje za zadanie pytania

afrox
    Guest

ale tu nerwowo...

hm... tak sobie czytam tą Waszą rozmowę... i się zastanawiam...czemu się wnerwiają osoby które nie bardzo wiedzą co mówią,,, ja tam nie będe udawał znawcy bo na pająkach sie nie znam... ale nie wydaje mi się żeby nazwa "camel spider" (po przetłumaczeniu pająk pustynny) była nazwą gatunkową tego paskuctwa...a o taką właśnie pytał ten człowiek...

życzę spokoju i wyrozumiałości dla osób mających pytania... gdyż właśnie po to jest to forum... by pomagać i uczyć...

Sm0k3D
    Guest

ee camel to nie pustynia tylko wielbłąd ;P a po drugie wie ktos czy mozna takie cos dostac i za ile??

Predator
    Guest

Podobno truudne w hodowli, nawet nei znam nikogo kto to hoduje. Tak czy siak zwierzątko ślicznusie

ziomalka_puma
    Guest

bleeeeeeee... ja bym na miejscu dostala zawalu gdybym coś takiego zobaczyla... juz po tej fotce dostalam dreszczy :P fuj!
    P.S.: Ja na tym forum prawie wcale tematów nie pisze bo na mnie nawrzeszczycie gdyby coś takiego już bylo... co za świat...

Uprawnienia umieszczania postów