Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: HeLP JASZCZURKA PRZYJECHAŁA W PAPRYCE !!!

Diakon
    Guest

HeLP JASZCZURKA PRZYJECHAŁA W PAPRYCE !!!

mam pytanie co to za jaszczurka przyjechała w papryce z hiszpani chyba czy z skodz tam nie wiem chyba załoaczam zjdecaipowedzie co ona je bo nie chce zeby padła ?? prosze oszybkom odpowiedz !!

Jak by sie zdęcia nie wgrały to jest ona brzuch i podbrzusze ma zileone od głowy do ogona szary pasek przednie nogi zielone tylnie szare .szybko podajcie ci je i co zrobic zeby przezyła !!

Diakon
    Guest

Re: HeLP JASZCZURKA PRZYJECHAŁA W PAPRYCE !!!

Jak nie widac zdjęc to wysle na emaila zeby szybko powiedziec co to jest fotki !!

Sm0k3D
    Guest

eee, nie jestem pewnien ale to nie jest zwinka?? napewno nie jest to zaden gekkon, agama ani egwan,a le niech kots inny sie wypowie, mi to na zwinke wyglada

Diakon
    Guest

tez mi sie tak wydaje ale nie jestem pewny tylko ze ona jest za duza na zwinke i za zielona

Sm0k3D
    Guest

moze dla teog ze hiszpanska =] wieksza temperatura sprzyja wzrostowi, i lepszemu wybarwieniu

Snuk
    Guest

ZWINKA 100%

BooYaKa
    Guest

Wyślij mi zdjęcie na maila.pavel69@interia.pl
    Odpowiem na pewno

Goblin
    Guest

hehehe nie no ludzie niedobijajcie mnie niewidzieliście nigdy samca zwinki ???? to jest duży dorodny i ładnie wybarwiony samiec zwinki bez obaw możesz ją teraz wypuścić na jakąś łąkeu nas jest tego wpiz**.

Spellcaster
    Guest

To samiec zwinki ( Lacerta agilis ) . Wypuść go bo w Polsce są objete ochroną prawną .

dr Robert
    Guest

Samiec zwinki. Na pewno nie przyjechał z Hiszpanii, gdzie jest trochę za ciepło dla tego gatunku. Występuje tam tylko na kilku malutkich, izolowanych stanowiskach w wyższych partiach Pirenejów.

Uprawnienia umieszczania postów