Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Terrarium dla Lamparta

Kromms
    Guest

Re: Terrarium dla Lamparta

:P

Wiadomość zmieniona (27-04-04 12:23)

MareQ
    Guest

ej, dokładnie tak :P spell, właśnie nie mogłem znaleść odpowiedniego porównania a ewidentnie coś mi to przypominało :P

Kromms
    Guest

Ludzie co wy z tymi jelitami?? chyba wiadome że dla lamparta skałki sie robi poziome żeby mogl jakoś chodzić po nich a nie gnić na dole pod nimi.... Wy pewnie byscie zrobili pionowe :P ReSpEcT

Goblin
    Guest

nonono zajebis**

Mike
    Guest

No no Bardzo mi sie podoba Ja własnie pomagam robic terra kumplowi, równiez dla lamparta i nie wiemy narazie jak zrobic scianki zeby fajnie wygladało... A twoj sposob bardzo mi sie spodobal Czy mógłbys dokładnie opisac jak je robiles? Równiez jakbys mogl to podaj pelne nazwy wszystkich materiałów ktore byly ci potrzebne do zrobienia tych scianek, byłbym bardzo wdzieczny za takie info!

Kromms
    Guest

;]

Wiadomość zmieniona (27-04-04 12:23)

Mike
    Guest

OK Pójdę w twoje ślady i spróbuję zrobić coś podobnego

BTW... bardzo fajnie, że tacy jak ty wystawiają zdjęcia swoich terrari które samemu się zrobiło. Dzięki temu pomaga to innym w podjęciu decyzji nad projektem swojego terra
    I równierz prowadzi do tego, że czasami wymyślane są nowe 'kreacje' na wzór tych pokazanych

Tak więc dzięki za info! Powodzenia w dalszej budowie!

Kromms
    Guest

hehe dzieki jak skończe to terra to zamieszcze foty :P

KoReXoN
    Guest

A mi się nie podobają takie rdzawe przytłumione kolory, faktura też nic specjalnego(mało naturalne są takie lane zwały)
    Szczerze mówiąc wolę, może bardziej oklepany motyw z korkiem. Acz kolwiek misternie wykonany- patrz Nazar

Uprawnienia umieszczania postów