Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 42

Wątek: Zlocik w Wawie!!!

Re: Zlocik w Wawie!!!

OK. OSTATECZNE POSTANOWIENIE BEZ PODWAZANIA !!! USTAWIAMY SIE W WARSZAWIE POD ROTUNDĄ (W CENTRUM) O GODZINIE 14:00 !!! WIEC DO ZOBACZYSKA!Fatum napisał(a):
    >
    > Pod rotunde jest łatwo trafić, więc myślę że najlepiej będzie
    > pod rotundą.
    >
    >

OK. OSTATECZNE POSTANOWIENIE BEZ PODWAZANIA !!! USTAWIAMY SIE W WARSZAWIE DNIA 18 MAJA 2003 W NIEDZIELE NAJBLIZSZA POD ROTUNDĄ (W CENTRUM) O GODZINIE 14:00 !!! WIEC DO ZOBACZYSKA! sorka za poprzedniego posta i to z cytatem ale sie juz trosze wypilo i niewwcelowalem

Nie niech bedzie w sobote o 14 bo w niedziele nie przyjade, bo nie moge, a tak to w sobote to jeszcze dwóch terrarystów sprowadze.

ja pierd... FATUM kur.. MAC !!! pisalez ze w niedziele mozeesz potem ze nie mozexsz potem ze mozesz zdecyduj KU... sie!!! ja tam robie w niedziele bo kazdemu pasuje:P tobie tez pasowalo :P

Crasher bądź dzisiaj o 20 na gg to ci wszystko powiem. W niedziele napewno nie będe mógł.

Ja tam nie wiem czy w sobote bym mogl :|

Dzony
    Guest

i jak wkoncu jest ustalone bo zglupialem ja tez sie dolaczam do tego spotkania hehe

FATUM ZROBIL NOWY TEMAT :P GDZIE NAPISAL ZE ZA TYDZIEN 24 MAJA W SOBOTE O GODZINIE 14 W WARSZAWIE SPOTYKAMY SIE POD ROTUNDA I JEDZIEM NA POLA MOKOTOWSKIE TAK ZEBY KAZDY MIAL CZAS NA ZAPLANOWANIE TEGO !!! :P

FATUM ZROBIL NOWY TEMAT :P GDZIE NAPISAL ZE ZA TYDZIEN 24 MAJA W SOBOTE O GODZINIE 14 W WARSZAWIE SPOTYKAMY SIE POD ROTUNDA I JEDZIEM NA POLA MOKOTOWSKIE TAK ZEBY KAZDY MIAL CZAS NA ZAPLANOWANIE TEGO !!! :P

YO ALL !!! zloci juz jutro kto w koncu bedzie? ja i fatum napewno sie przejdziemy a wy? jak komus sie nie bedzie podoalo na polach sa tez tam paby np. merlin piwko chyba 5zl ....

Uprawnienia umieszczania postów