-
Re: Zlocik w Wawie!!!
OK. OSTATECZNE POSTANOWIENIE BEZ PODWAZANIA !!! USTAWIAMY SIE W WARSZAWIE POD ROTUNDĄ (W CENTRUM) O GODZINIE 14:00 !!! WIEC DO ZOBACZYSKA!Fatum napisał(a):
>
> Pod rotunde jest łatwo trafić, więc myślę że najlepiej będzie
> pod rotundą.
>
>
-
-
Nie niech bedzie w sobote o 14 bo w niedziele nie przyjade, bo nie moge, a tak to w sobote to jeszcze dwóch terrarystów sprowadze.
-
ja pierd... FATUM kur.. MAC !!! pisalez ze w niedziele mozeesz potem ze nie mozexsz potem ze mozesz zdecyduj KU... sie!!! ja tam robie w niedziele bo kazdemu pasuje:P tobie tez pasowalo :P
-
Crasher bądź dzisiaj o 20 na gg to ci wszystko powiem. W niedziele napewno nie będe mógł.
-
Ja tam nie wiem czy w sobote bym mogl :|
-
i jak wkoncu jest ustalone bo zglupialem ja tez sie dolaczam do tego spotkania hehe
-
FATUM ZROBIL NOWY TEMAT :P GDZIE NAPISAL ZE ZA TYDZIEN 24 MAJA W SOBOTE O GODZINIE 14 W WARSZAWIE SPOTYKAMY SIE POD ROTUNDA I JEDZIEM NA POLA MOKOTOWSKIE TAK ZEBY KAZDY MIAL CZAS NA ZAPLANOWANIE TEGO !!! :P
-
FATUM ZROBIL NOWY TEMAT :P GDZIE NAPISAL ZE ZA TYDZIEN 24 MAJA W SOBOTE O GODZINIE 14 W WARSZAWIE SPOTYKAMY SIE POD ROTUNDA I JEDZIEM NA POLA MOKOTOWSKIE TAK ZEBY KAZDY MIAL CZAS NA ZAPLANOWANIE TEGO !!! :P
-
Uprawnienia umieszczania postów