Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 42

Wątek: Zlocik w Wawie!!!

Re: Zlocik w Wawie!!!

No dobra mogą być pola mokotowskie w niedziele np. o 12, pasuje wam? Umówmy się gdzieś w centrum najlepiej i sobie całą ekipą potem pojedziemy na pola. Wezme z domu jakieś koce to sobie siądziemy, wy też weźcie. Tylko żeby pogoda była ładna. Ta wycieczka do ZOO wam pasuje, bo mi jak najbardziej?

Ja też może wpadne jak mi sie uda. A widze że jesteśmy chyba w podobnym wieku to sie dogadamy.

Ja tam za zoo nie jestem ale niech zdecyduje wiekszosc bedzie fajna zgrana ekipa i to juz w ta niedziele oks o godzinie 12 przy rotundzie czy gdzie sie stykniemy ?

Jeszcze zobaczmy jak inni powiedzą jak im pasuje. Ja pewnie jeśli na 12 to mógłbym się spóźnić, bo teraz się dowiedziałem, że w niedziele rano jade na jakiś kurs do Pruszkowa.

CD/Tombik
    Guest

Moze o 12:00 w metrze na polach mokotowskich ? Co Wy na to ?

hehe Fatuma ja właśnie jestem z Pruszkowa. Dlatego woel sie spotkac w centrum b o mam latwiejszy dojazd

Ja jestem z Komorowa to w sumie niedaleko. Chyba najlepiej byłoby pod rotundą, wszystkim bedzie tam łatwo dojechać.

Cornie ja jestem Fatum(rodzaj męski) . Spotkajmy w sobote o 14:00 pod rotundą.

z twoich wypowiedzi domyslilem sie ze jestes rodzaj meski
    to byla tylko literowka bo szybko pisalem
    a z ta rotunda to OK

Pod rotunde jest łatwo trafić, więc myślę że najlepiej będzie pod rotundą.

Uprawnienia umieszczania postów