Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: T.Blondi, B.Albopilosum, B.Vagans

kazikrulz
    Guest

Re: T.Blondi, B.Albopilosum, B.Vagans

no to nie wiem, moze mam jakiegos mutanta bo pajak jest na mur 6 wylinka, nie mam co do tego zadnych watpliwosci !

YasieQ
    Guest

bycmoze dlatego ze ma dostep do swiatla slonecznego to potrafi prawie wybielic pajaczka.... sprobuj bardziej go zacienic moze bedzie mial wtedy ladniejsze barwy
    moj zawsze siedzi w ciemnosciach i tylko w czerwonym oswietleniu wiec jest narazony na sloneczne swiatlo tylko jak go wyciagam bo mu sprzatam...

kazikrulz
    Guest

no to juz wiadomo czemu twoj to taki czarnuch a moj bialas od kilku tyg. stoja na szafce i maja " dostep" do slonca a kiedys staly w ciemniejszym miejscu, musze to zmienic... dziex, pozdro

YasieQ
    Guest

dokladnie swiatlo powoduje ze jasnieja tak ja ja z bruneta stalem sie blondynem i ludzie pytali czt robilem pasemka po tym jak zapuscilem wlosy....
    teraz mam calkiem blond bo juz mam do pasa prawie a kiedys mialem zupelnie ciemne

lipton
    Guest

powiem szczeże ze ta blondi jest max po 3 wylince a stawiał bym na 2 naprawde moje blondyny po 3 wylince sa wieksze

Nazar
    Guest

TO jest raczej 2 wyl. Blondyny a nie czwarta. Czwarta by sie tak nie prezentowala przy jedno groszowce

kazikrulz
    Guest

mam ja od 2 wyl. a przeszla juz u mnie 2 wiec 2+2=4

Nazar
    Guest

NO to jakas marna jak na czwarta wylinke

kazikrulz
    Guest

juz tu chyba nigdy nie zamieszcze zdjec swoich pupili bo tylko co czytam to slowa krytyki, nie to nie..

Nazar
    Guest

Hehe obrazalski
    Nie o to chodzi. Normalne Blondyny po czwartej wylinie maja ponad 3cm cialka. Twoja mi na taka nie wyglada i tyle)

Uprawnienia umieszczania postów