-
Re: T.Blondi, B.Albopilosum, B.Vagans
no to nie wiem, moze mam jakiegos mutanta bo pajak jest na mur 6 wylinka, nie mam co do tego zadnych watpliwosci !
-
bycmoze dlatego ze ma dostep do swiatla slonecznego to potrafi prawie wybielic pajaczka.... sprobuj bardziej go zacienic moze bedzie mial wtedy ladniejsze barwy
moj zawsze siedzi w ciemnosciach i tylko w czerwonym oswietleniu wiec jest narazony na sloneczne swiatlo tylko jak go wyciagam bo mu sprzatam...
-
no to juz wiadomo czemu twoj to taki czarnuch a moj bialas od kilku tyg. stoja na szafce i maja " dostep" do slonca a kiedys staly w ciemniejszym miejscu, musze to zmienic... dziex, pozdro
-
dokladnie swiatlo powoduje ze jasnieja tak ja ja z bruneta stalem sie blondynem i ludzie pytali czt robilem pasemka po tym jak zapuscilem wlosy....
teraz mam calkiem blond bo juz mam do pasa prawie a kiedys mialem zupelnie ciemne
-
powiem szczeże ze ta blondi jest max po 3 wylince a stawiał bym na 2 naprawde moje blondyny po 3 wylince sa wieksze
-
TO jest raczej 2 wyl. Blondyny a nie czwarta. Czwarta by sie tak nie prezentowala przy jedno groszowce
-
mam ja od 2 wyl. a przeszla juz u mnie 2 wiec 2+2=4
-
NO to jakas marna jak na czwarta wylinke
-
juz tu chyba nigdy nie zamieszcze zdjec swoich pupili bo tylko co czytam to slowa krytyki, nie to nie..
-
Hehe obrazalski
Nie o to chodzi. Normalne Blondyny po czwartej wylinie maja ponad 3cm cialka. Twoja mi na taka nie wyglada i tyle)
Uprawnienia umieszczania postów