Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Wieczorny posilek :)

Mieszany widok

mx
    Guest

Wieczorny posilek :)

Taka mala sesja zdjeciowa )) z wieczornego posilku )) Co prawda sznorowka lekko ucierpiala (mala rana na glowie) ale zycie to nie bajka
    Zmniejszylem rozdzielczoc do 500X375 co by szybciej sie wgrywalo

Wieczorne Amu Amu

Pozdrowki!!

DEXiu
    Guest

Re: Wieczorny posilek :)

Szybki jesteś. W terrarystyce od roku i już molurus?

mx
    Guest

I w czym widzisz problem... ?

Pogs
    Guest

a z ciekawosci: ile czasu trwa zjedzenie takiego szczura? od zaczecia duszenia do polkniecia calego (zamkniecia paszczy)??

nosens
    Guest

dla chcacego nic trudnego;]warunki waz ma idealne i wlasciciel oczytany;]pozdrawiam

naimaD
    Guest

Moim zdaniem -zdecydowac sie na tygrysa to nie kwestia doswiadczenia lecz decycji czy jest sie w stanie podjac hodowli takiego duzego zwierzaka --chodzi mi o strach przed duzymi wezami (tutaj kupa ludzi juz odpada) ,miejscem jakie trzeba dla niego wygospodarowac ,kosztow itp wiadomo ze doswiadczenie sie liczy w duzej mierze fajnie jak ktos juz ma obycie ze zwierzakami z ich wielkoscia ,sila natura -ale tygrys technicznie nie jest ciezki i uchodzi za bardzo latwego w hodoli jezeli pominie sie wielkość węza i terra! A 90% terrarystow w polsce eliminuje kupnie wlasnie ten gatunek ze wzgledu na strach przed duzymi wężamiiii (moje zdanie)
    Więc MX-ie powodzenia w hodowliiiiiiiiiii

DEXiu
    Guest

A z kolei moje zdanie że tylko 10 % eliminuje możliwość zakupienia tygryska ze względu na strach. Pozostałe 90 % po prostu: a) nie ma kasy; b) nie ma miejsca;

mx
    Guest

A to roznie ... tego chomika dusil okolo 10min a szamal jakies 20min )

Uprawnienia umieszczania postów