-
Organizacja wystawy w Wawie!!!
Witam.
Widzę, że jest sporo zainteresowanych osób na organizację takiej wystawy jest to ciężkie ale razem powinniśmy dać radę.
Żeby zorganizować taką imprezę trzeba załatwiać pozwolenia od policji i od straży pożarnej, a nie jest to łatwe.Do tego miejsce z tym będzie napewno najtrudniej ponieważ będzie trzeba trochę w to zainwestować.Ja jestem za taką imprezą w Wawie może być ciężko ale trzeba spróbować.Piszcie może coś z tego wyjdzie.Znając życie każdy ma jakieś dojścia: jeden załatwi np. pozwolenie na policji drugi jeszcze gdzie indziej więc razem możemy dać radę.Ja mogę sie postarać o rozgłośnienie tego i pozwolenia u władz Wawy, ale mic nie obiecuję.
jest jeszcze możliwość wynajęcia jakiegoś klubu.sporo kasy ale nie trzeba załatwiać pozwoleń.
Piszcie co o tym myślicie może wkońcu coś konkretnego da się zrobić!!!
-
Re: Organizacja wystawy w Wawie!!!
Witam
Zalatw miejsce. Zadnego pozwolenia od policji nie trzeba, wiec nie wiem o czym mowisz :/
Ja moge zwierzaki zalatwic.
Pozdrawiam
-
Jeżeli wynajmujesz jakas np. halę to musisz załatwić pozwolenie na to ponieważ jest to powiedzmy że impreza zbiorowa jeżeli mówimy o klubie to nic nie musisz załatwiać tylko wydajesz sporo kasy!!!Będe próbował załatwiać coś z bratem, może on nam pomoże
-
Jaśli wynajmujesz sale np. z domu kultury urzedu miasta (np.Ratusz) to żadnych pozwoleń od strazy czy policji nie trzeba sa zbędne najwazniejsze jest się ugadac z władzami miasta stwierdzam to iż organizowałem taką wystawę i żadne pozwolenia o ktorych piszesz niebyly wymagane....
Pozdrawiam
Serpent
-
Tak mi chodzilo o jakies wieksze miejsce.Jezeli wynajmujesz klub lub tak jak ty pisales sale w domu kultury to nie jest potrzebne nic ale mialem nadzieje ze zrobimy cos wiekszego
-
No ja też sprubuje coś pomysleć i załatwić widać że żeście sie wreście ruszyli. Można by to przegadać na tych spotkachniach w Iluzjonie
-
No no no.Raczej nie inaczej to pogadamy w Iluzionie!!!
-
Wpadłem na pomysł by napisać do Animal Planet i Discovery polaska czy mogli by jakoś pomuc z wystawą.
-
Ja wchodze w to , pomogę ze zwierzakami
Uprawnienia umieszczania postów