Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 42

Wątek: Psychiczny legwan

Dragonsong
    Guest

Re: Psychiczny legwan

SMITI nie mam zamiaru wywoływać żadnej kłótni ale teraz mnie poprostu załamałeś - podrośnij trochę a przede wszystkim poczytaj moze trochę o gadach zanim znowu zaczniesz wypisywać takie bzdury bo jeszcze ktoś to potraktuje serio i następny gad będzie zagrożony. Zostań może przy aksolotlach i pająkach :/

pepre
    Guest

smiti... masz/miales (jesli miales to jak krotko?) kiedys legwana?

Papec7
    Guest

SMITI za takie wypowiedzi bana powinni dawac bo nie dosc ze sie nie znasz to jeszce upierasz sie przy swoich złych pogladach !!!

SMITI
    Guest

hehehe panika

SMITI
    Guest

aha.... wiem też o tym że białko spożywane przez legwana w nadmiernych ilościach prowadzi do krzywicy oraz niedorozwnięcia....ale to był kawałeczek bułki, i moim zdaniem nic mu się nie stanie od takiego czegoś... gdyby daf wrzucał mu do terra bułki i fotografował, no to rzeczywiście byłby to powód do paniki.Ale proszę nie irytujcie się tak....

Blue
    Guest

Wiesz normalnie szkoda slow nie dorosles zeby kozystac z tego typu forum a tym bardziej z rad innych uzytkownikow. Naprawde lepiej zamknac ten temat bo niestety widac ze nie da sie nic przetlumaczyc. Smiti z taakim podejsciem to polecam Ci chomika (chodz to tez nie jest ''smietnik'' ktory moze zjesc wszystko co sobie znajdzie, bo przeciez malutki kawaleczek jeszcze nikomu nie zaszkodzil...)a nie jakiekolwiek zwierze terraryjne

Blue
    Guest

Smiti mam nawet dwa... Nie widzialem jeszcze osoby podchodzacej do siebie tak bezkrytycznie....

SMITI
    Guest

pytałem sie ciebie coś ?? nie... proponuję wyrzycić tego posta pt." psychiczny legwan" poniewaz jest on powodem ciagłych pogarszających się klótni. Poprosze aby tak zrobiono

MataManX
    Guest

jak piszesz posta to powinienes się liczyć z tym że czytają go ludzie o innych pogladach i moga cię skrytykowac

elefantao
    Guest

daf kup sobie świnke morską i nawet nie odpisuj bo i tak nie przeczytam,jestes daremniejszy od Leppera:-)
    na meg nie najezdzaj bo w porównaniu z tobą jest chodzącym intelektem w legwanich sprawach,a podejrzewam ze nie tylko:-)trzeba zakonczyc ta bezcelową dyskusje,żal tylko lega:-(

Uprawnienia umieszczania postów