Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 42

Wątek: Psychiczny legwan

MataManX
    Guest

Re: Psychiczny legwan

ejjj nie pozwalaj sobie chłopie to że wszyscy cię i to jak lega traktujesz olali i nikt na to uwagi nie zwraca to nie znaczy że możesz jeździć po wszystkich meg się nie czepiaj ona wie o wiele więcej od ciebie

pepre
    Guest

no ba! ale przeciez dzieki forum daf jest anonimowy... i moze nawet samemu papieżowi nawrzucać jesli na forum bywa... i w przeciwienstwie do meg, ktorej jest szkoda legwanka, to wlasnie Ty - Daf cwaniakujesz. popelniles blad, i zaakceptuj fakt ze ktos po tobie pojechal... moze w przyszlosci moze dzieki temu pomyslisz dwa razy zanim np. bedziesz sie jarał jak zacznie wsuwac kiełbase w kuchni, czy chociazby sznurówke od buta.
    az korci by powiedziec Jaki pan taki legwan.

SMITI
    Guest

GŁUPOTY OPOWIADACIE !!!! on zjadł tylko kawałeczek zapewne a wy: "on zdechnie, nie ma szans... to już koniec... a meg też troszku przesadza

daf
    Guest

dzieki smiti

daf
    Guest

dobra może trochę przesadziłem mówiąc że meg jest głupia ale bez przesady... ta bułka to był mały kawałeczek i przecierz od tego odrazu nie zdechnie!!!

Blue
    Guest

heh... z sytuacji opisywanych w towich wczesniejszych postach latwo wywnioskowac ze to nie byl pierwszy przypadek ze iguanka zjadla bulke czy kawalek sera. Takie i podobne produkty stosowane nawet w malych ilosciach ale co jakis czas moga do prowadzic do pogorszenia stanu zdrowia!!!

SMITI
    Guest

ja po prostu mówię prawdę, a wy panikujecie , i uważam że daf nic złego nie zrobił... co takie zawiera ta bułka, że on może dostać krzywicy??

SMITI
    Guest

bzduuuuuuura......

daf
    Guest

podaj mi adres postu w którym opisywałem że mój smok zjada dziwne rzeczy

Blue
    Guest

Nie no juz przesadzasz!!! Co takiego ma w sobie bialko ze w wiekszych ilosciach moze doprowadzic do ruznych schorzen u lega...Niedosc ze jednym slowem nic nie wiecie albo wiecie i poprostu jestescie madrzejsi... To wyskakujecie ze bzdura...

Uprawnienia umieszczania postów