-
Mała propozycja na mały konkurs
Cześć.
Co powiecie na to żeby zrobić mały konkursik na najładniejsze zdjęcia zwierzaków. Oczywiście będzie wszystko pogrupowane gatunkami np: węże, jaszczurki, pająki, itd. Format - tak żeby można było spokojnie oglądać na stronie. Ilość zdjęć nieograniczona ( oczywiście z sensem ). Brak reklam, banerów, itd. Serwer może nie z kosmiczną prędkością ale bez żadnych limitów. Po przesłaniu zdjęć zostaną odpalone ankiety umożliwiające głosowanie i wyłonienie zwycięzców. Już teraz można przesyłać do mnie zdjęcia - zoo3@o2.pl oczywiście proszę się pod nimi podpisać.
Zapraszam gorąco, może coś z tego wyjdzie. Podaje adres strony www.konkurs12.prv.pl
Wiadomość zmieniona (28-02-04 21:53)
-
Re: Mała propozycja na mały konkurs
piszę się na to wyslalam już panu trzy moje ulubione zdjecia
-
Ja tez podeslalam kilka fotek, moze jeszcze jak zrobie jakies ladne to zapuszcze wiecej :P
-
Też. ))))))
-
Jak najbardziej swietny pomysl Czym predzej regulamin !!!!
Jak tylko ruszy to wysylam fotki
-
-
ja chyba tez sie pokusze tylko mam pytanko w jakiej rozdzielczosci wysylac te zdjecia i w koncu ile ich ma byc ??
-
adres strony www.konkurs12.prv.pl
I są już pierwsi chętni.
Pozdrawiam.
-
Re: OT reklamy
mam wrazenie ze stronka jest na twoim serwerze....
czy to ty wpadles na pomysl tej durnej reklamy na dzien dobry. Nie mozna jej zamknac w NN... :/
-
Re: OT reklamy
chodzi o reklame z samoletem --flash? oczywiscie ze mozna zamknac-trzeba nacisnac na krzyżyk)) pomysl na konkurs spox ale tez uwazam ze powino sie oceniac po jednej fotce od kazdego
Uprawnienia umieszczania postów