Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Mała propozycja na mały konkurs

damianw
    Guest

Mała propozycja na mały konkurs

Cześć.
    Co powiecie na to żeby zrobić mały konkursik na najładniejsze zdjęcia zwierzaków. Oczywiście będzie wszystko pogrupowane gatunkami np: węże, jaszczurki, pająki, itd. Format - tak żeby można było spokojnie oglądać na stronie. Ilość zdjęć nieograniczona ( oczywiście z sensem ). Brak reklam, banerów, itd. Serwer może nie z kosmiczną prędkością ale bez żadnych limitów. Po przesłaniu zdjęć zostaną odpalone ankiety umożliwiające głosowanie i wyłonienie zwycięzców. Już teraz można przesyłać do mnie zdjęcia - zoo3@o2.pl oczywiście proszę się pod nimi podpisać.
    Zapraszam gorąco, może coś z tego wyjdzie. Podaje adres strony www.konkurs12.prv.pl

Wiadomość zmieniona (28-02-04 21:53)

Double
    Guest

Re: Mała propozycja na mały konkurs

piszę się na to wyslalam już panu trzy moje ulubione zdjecia

Mikka
    Guest

Ja tez podeslalam kilka fotek, moze jeszcze jak zrobie jakies ladne to zapuszcze wiecej :P

Adi
    Guest

Też. ))))))

Szymon_czarodziej
    Guest

Jak najbardziej swietny pomysl Czym predzej regulamin !!!!
    Jak tylko ruszy to wysylam fotki

naimaD
    Guest

Ja proponuje przesyłanie na konkurs tylko JEDNEGO-DWA zdjęcia!!!! bo tak to bedzie nuda sa rozni ludzie i rozne fotografowanie dla niektorych ujecie jedzenia boasa albo zbozowki bedzie w 30 fotkach i dla tego fotografa bedzie to fantastyczna sesja i fotki a jedna od drugiej rozni sie sekunda jedzenia
    Najlepiej jak bedzie trzeba ta selekcje zrobic sobie samemu w domu i wyslac to ktore nam sie wydaje NAJ!
    Bo z drugiej strony cieżko bedzie tez ocenic 7 -15 zdjec tego samego zwierzaka
    I tez moze zdradzic fotografa bo jedno z nadeslanych bedzie super!! reszta kiepska wiec malo ludzi bedzie glosowac! na niego chodz JEDNA fotka bedzie nprzez przypadek swietnie zrobiona! a przeciez chodzi też o to aby kazdy mogl sie wykazac swoja Naajlepsza fotką!
    No i moze taka druga propozycja aby zrobic osobna kategorie dla zdjeć---MACRO-- bo to calkiem inne fotografie w innych charakterze pokazania zwierzaka i ogolnie nie jest sztuka cyknac oko zwierzaka ktore zachwyci ludzi a inną sztuką zrobic calemu wezowi w bardzo dobrej pozycji a automatycznie dla hodowcy w trudnej do fotografowania!
    No to tyle moich małych uwago-propozycji pozdrawiam wszystkich i ilece coś cykąć!

Papec7
    Guest

ja chyba tez sie pokusze tylko mam pytanko w jakiej rozdzielczosci wysylac te zdjecia i w koncu ile ich ma byc ??

damianw
    Guest

adres strony www.konkurs12.prv.pl
    I są już pierwsi chętni.
    Pozdrawiam.

Jeronimo
    Guest

Re: OT reklamy

mam wrazenie ze stronka jest na twoim serwerze....
    czy to ty wpadles na pomysl tej durnej reklamy na dzien dobry. Nie mozna jej zamknac w NN... :/

_MiT_
    Guest

Re: OT reklamy

chodzi o reklame z samoletem --flash? oczywiscie ze mozna zamknac-trzeba nacisnac na krzyżyk)) pomysl na konkurs spox ale tez uwazam ze powino sie oceniac po jednej fotce od kazdego

Uprawnienia umieszczania postów