Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 58

Wątek: VI OGGiP ŚWIĘTOCHŁOWICE 19.03.2005. SOBOTA

Re: VI OGGiP ŚWIĘTOCHŁOWICE 19.03.2005. SOBOTA

Jak dobrze pójdzie to tym razem i ja się zjawie. Musze tylko załatwić sobie wolne w pracy.

Pozdrowiaski

No własnie, kurcze! Plakietka good idea! Ja będę miał, chociaż mam idiotyczny nick na tcp...

krzdab2150 to napisz do nooka zeby ci zmienił:]

będzie miał ktoś do sprzedania varany i kajmany ??????

Ja również dorzucę się do paliwa/gazu jeśli ktoś z Krakowa miałby wolne miejsce

Witam !
    Nie wiedziałem gdzie to napisać i napisałem tutaj .Chodzi o to że mam Gekoniki Toke - dwie sztuki.Nie wiem jakiej są płci.Może znalazł by się jakiś łaskawy terrarysta z okolic i podskoczył do mnie na bliżej umówiony termin w celu rozszyfrowania tej jakże ciekawej zagadki.Zależało by mi na czasie ponieważ chciałbym wiedzieć do giełdy kogo ewentualnie mam dokupić....lub sprzedać w przypadku gdy mam dwa saczyki Pozdrawiam i czekam na Odp.

Świenie wiedzieć że będą modliski bo troche strach wysylać teraz a nie wiadomo jak bedzie w marcu. Mam nadzieje że będą Paradoxy.

Na pewno przybęde

Jak zwykle trzeba bedzie oddać krew albo zaspać do pracy.,ale bede na bank.

Witam

jestem świerzo zalogowany

Chciałem zapytać kolegów którzy jadą na giełdę do Świętochłowic czy będzie ktoś z żukami ??

mnie osobiście interesują pachnody : Peregrina, aemula i flaviventris potrzebuję świerzej krwi do mojej hodowli...

jestem początkującym hodowcą niemam wiekiego doświadczenia w hodowli dlatego zaczynam od pachnod ale zastanawiam się nad większymi żukami jak np X. gideon innych nazw w tej chwili nie pamiętam

pewnie nie będzie nikogo z motylami ale gdyby ktoś jednak miał gąsienice lub poczwarki to ja chętnie

Uprawnienia umieszczania postów