Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 58 z 58

Wątek: VI OGGiP ŚWIĘTOCHŁOWICE 19.03.2005. SOBOTA

Re: VI OGGiP ŚWIĘTOCHŁOWICE 19.03.2005. SOBOTA

Witam

jestem świeżo zalogowany

Chciałem zapytać kolegów którzy jadą na giełdę do Świętochłowic czy będzie ktoś z żukami ??

mnie osobiście interesują pachnody : Peregrina, aemula i flaviventris potrzebuję świeżej krwi do mojej hodowli...

jestem początkującym hodowcą nie mam wielkiego doświadczenia w hodowli dlatego zaczynam od pachnod ale zastanawiam się nad większymi żukami jak np. X. gideon innych nazw w tej chwili nie pamiętam

pewnie nie będzie nikogo z motylami ale gdyby ktoś jednak miał gąsienice lub poczwarki to ja chętnie

”lepidoptera ponad wszystko

a Ja ponawiam moje pytanie : czy ktos z PODKARPACIA wybiera sie na gielde ? ? ( nie chodzi mi o transport) ;]

Maks Zwierz
    Guest

Heheee znowu mam nowego nicka ale kto ma wiedzieć kim jestem ten wieee Acha Kubzz ja proponuje ci sie wybrać do zoo a nie na giełde... haha nie no żartuje ! Ja też wpadne (w połowie organizuje tą giełde) ! Do zobaczenia 19 ! Pozdro Berety ! MAks ZwierZaKkkkKkkkKkkkKKK

brak siana brak siana i jeszcze raz brak siana ;(

Beda Phyllocranie Paradoxy i powinny byc tez Sphodromantis viridis (tych juz mniej).

Wysłałem maila odnośnie rezerwacji 2 stolików i nie dostałem odpowiedzi - można prosić o sprawdzenie poczty lub juz nie wiem o co Przypominam że chciałem 2 stoliki na dużej salce obok siebie.

Również proszę o potwierdzenie mojej rezerwaji jednego stolika na dużej sali ( wysłana tydzień temu) i powtórka wysłana w piątek - obie bez odpowiedzi do dzisejszego dnia.

Chyba lepiej rezerwujcie telefonicznie, ja tak musialem zeby sie upewnic.

Uprawnienia umieszczania postów