-
Pomysł na wystawe w Warszawie
Czemu nie można zrobic porzadnej wystawy w warszawie ?? Jak by się zebarło tłum lwarszawskich terrarystów może by się udało coś wymyślić i zrobić wystawę w warszawie. Co wy o tym myśllicie??
-
Re: Pomysł na wystawe w Warszawie
Witam
No ja moge pojawic sie z wezykiem i kochanymi chwytnicami i z anolisem :]
Moglibysmy cos wreszcie zorganizowac. Ja moge kilka osób załatwić :]
Pozdrawiam
-
GAdać a czynić to dwie rózne żeczy Nie pytaj sie czemu nie ma wystawy tylko ją zrób Tu zawsz edostaniesz wsparcie:P
-
Silent_Dragon trzeba było by sie zebarć w pare osób i pokombinować
-
Witam
No trzeba ... :]
Pozdrawiam
-
w organizacji nie pomoge, ale z kilkoma okazami chętnie bym wpadł
podajcie tylko kiedy i gdzie :]
-
a moze poprostu w lato pod klumną Zygmunta ??
-
Ludzie zeby zrobic taka impreze trzeba brdzie sie na biegac po ludziach i organizowac jakies miejsce, a to troszke kosztuje.Ja jestem za i napewno pomoge przy organizacji.Popytam sie brejdaka czy nie mogl by cos zalatwic jakies tam dojscia ma
-
Żeby zorganizować taką imprezę trzeba załatwiać pozwolenia od policji i od straży pożarnej, a nie jest to łatwe.Do tego miejsce z tym będzie napewno najtrudniej ponieważ będzie trzeba trochę w to zainwestować.Ja jestem za taką imprezą w Wawie może być ciężko ale trzeba spróbować.Piszcie może coś z tego wyjdzie.Znając życie każdy ma jakieś dojścia: jeden załatwi np. pozwolenie na policji drugi jeszcze gdzie indziej więc razem możemy dać radę.Ja mogę sie postarać o rozgłośnienie tego i pozwolenia u władz Wawy, ale mic nie obiecuję.
jest jeszcze możliwość wynajęcia jakiegoś klubu.sporo kasy ale nie trzeba załatwiać pozwoleń
Uprawnienia umieszczania postów