Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: REDtail Boa-przepiękany pastel boa

Mieszany widok

adsnake
    Guest

REDtail Boa-przepiękany pastel boa

Nazwa redtail boa zarezerwowana jest dla constrictor constrictor,choć kolumbijskie imperatory dorastające do 3m też są tak nazywane ze względu na kolory plam ogonowych.
    Mojego boaska ze zdjęcia też śmiało można określić tą nazwą,bo naprawdę ma przepiękny ogon!!!Jest to zwykły boa,odmiany pastel.
    Niech to zdjęcie będzie dobrym przykładem dla tych wszystkich ,którzy są przeciwni `mieszaniu`gatunków i podgatunków boa dusicieli,twierdząc że powstają w ten sposób`burasy`!!!
    Pozdrawiam,
    Adrian

coolary
    Guest

Re: REDtail Boa-przepiękany pastel boa

Adrian jest piękna Jak urodzą sie młode na pewno sie skusimy.

Fryzjer
    Guest

mi tam sie podobają ich krzyżówki i wcale nie jestem przeciwny są przepiękne

Psalmopoeus
    Guest

Zarąbisty, nie to co mujA ile taki kosztuje??

Marcin .P
    Guest

no piękny może się skusze

Viking
    Guest

Piękna....

Miło popatrzeć na takie okazy pochodzące z polskich hodowli

Bez zbytecznej wazeliny cieszę się, że tacy ludzie jak Ty Adrian, Snakes, Coolary i wiele innych osób staracie się nie tylko "posiadać" zwierzaki, ale macie na tyle wiedzy i doświadczenia aby je sensownie rozmnażać, odpowiednio dbać o nie oraz dajecie dobre rady w zakresie terrarystyki ludziom, którzy potrzebują takich informacji.
    Przeglądam to forum prawie codziennie i widzę, że rady niektórych osób powiedzmy - mijają się z prawdą lub nawet zagrażają życiu naszych podopiecznych....

Niestety taki młody terrarysta (nie chodzi mi oczywiście o wiek) zastosuje się do takich blędnych wskazówek i ......

Jednym słowem - TAK TRZYMAJCIE !!!!

Pozdrawiam,
    Viking

coolary
    Guest

Viking Dzięki za uznanie Ja o Tobie mam dokładnie to samo zdanie. Wszyscy pamiętamy Twoje terrarium dla boaska. Włożyłeś dużo pracy i pieniędzy żeby stworzyć swojemu zwierzakowi. TAK TRZYMAĆ!!
    Pozdrowienia dla Ani i Wężusia.

Uprawnienia umieszczania postów