Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 87

Wątek: 12.02.05 spotkanie: Katowice (dużo zdjęć)

Re: 12.02.05 spotkanie: Katowice (dużo zdjęć)

"3. Te wasze "lale" na tej popijawie to maszkary ,takze nie wiem kto tu jest frustratem . Ale jak sie tyle wypije to wzrok sie pogarsza Tyle ze juz na trzezwo dalej sie nimi zachwycacie .... No tak :jedni wolą pomarańcze a inni jak im nogi śmierdzą"

Te, dorosły Klocuś, tak jak mowil Mantis, pokaz nam tutaj swoje zdjecie, najlepiej ze swoja 'piekna' (zakladamy ze taka byla, jest lub bedzie w twoim zyciu). naprawde chce zobaczyc, bo skoro tak krytykujesz dziewczyny obecne na tym spotkaniu, to twoja musi byc ideałem.

Nie chce sie klucic, ale to mi akurat spokoju zbytnio nie daje, bo chyba po raz pierwszy zobacze kwintesencje piękna płci żenskiej, zakladajac ze 'kolega' Klocek zaprezentuje nam swoją partnerkę, obecną najlepiej lub byłą.

Kloc, ja w imieniu moim i reszty koleżanek ......... Dziekujemy serdecznie za opinie :] chodz nikt nie prosił bys nas tak mile osenił. Jeszcze raz dzieki :]

nie przejmujcie sie klockiem ;]

alesh obcy... kto powiedzial ze sie przejmujemy, ja chce tylko zobaczyc ideał kobiety. Mam nadzieje ze Klocuś wstawi/wysle zdjecie, albo chociaz odpowie.

BYle nie Miriam:P

a może klocek to miriam ? <-P

Proszę bardzo .Wrzucam w załączniku fotkę mojej dziewczyny. Niestety nie wiem czy by sobię życzyła abym umieszczal tu jej zdjecia i dlatego daje tylko profil w okularach ,ale i tak troszkę widac
    Wiem ,że zaraz posypią się tutaj złe opinie wrogo nastawionych mi osób a moze stac kogos na obiektywne spojrzenie na sytuacje ?

Tym postem chcialbym zakonczyc ten dialog . Dajcie sobie juz spokój i bawcie się w swoim kręgu

Daria i nie bylo moim celem urażenie kogokolwiek , po prostu zripostowalem wypowiedz na temat tego ze czegos tutaj zazdroszczę , byc moze zbyt ostro . Je suis desolee

MIDO
    Guest

To najpierw pytaj sie o zgodę a potem rozpowszechniaj czyjeś fotografie.

spokojnie Mam czesc praw autorskich do tych fotografii bo sam je robilem . Zresztą juz wie ,ze ta fotka tu jest .

Uprawnienia umieszczania postów