-
Re: 12.02.05 spotkanie: Katowice (dużo zdjęć)
Spider13 użekła mnie twoja historia.
-
Myślałem że terraryści to drechole chodzący na siłownie i ubierający dresy , a tu taka miła niespodzianka :P Najbardziej mnie zdjęcie mordy zadziwiło... Myślałem że słucha jakiegoś hip klopa czy co...;P A po włosach widać że ma chłopak gust muzyczny
-
masz cos do dresów ? poznałem ostatnio kilku dresów i musze powiedzieć ze to bardzo spoko ludzie;] , i napewno poznali by ironie w moim poscie. A co masz do siłowni? chyba lepiej jak dres siedzi na siłowni niz jakieś "metal" siedzi przed kompem cały dzień albo ogląda telewizor.
-
Obcy co Ty masz do metali przed komapem ? :P
Zresztą większość osób które tam była słucha metalu.
Jak będzie spotkanie w Młoszowej po maturze Jaxtera to zalatwimy troche roznej muzyczki.
-
ja nic niemam sam słucham takiej muzyki
-
Z jednej strony zgodzę się z klocem, te zdjęcia nie powinny być w tym miejscu jest przecież dział "Imprezy, spotkania terrarystów", były tam foty z różnych zlotów, targów, giełd i jak już to moderatorzy powinni temat przenieść, usuwać nie trzeba bo fajne fotki Zawsze warto chociaż częściowo wiedzieć kto jest po drugiej stronie :P
-
Eh postaram sie następnym razem być
-
Buhahahaha ale sie podpalili. Pewnie sami by sobie browarka w milym towarzysrwie walneli a nie moga:P Nie mowiac juz o dorwaniu tej lali, tajemniczej nieznajomej
Olejcie frustratów
-
-
Ale sie czepiacie.....
Zdjęcia są super i byle kto(np, ja, kloc itp.) nie moglibyśmy się tam dostać ale sam bym chciał posiedzieć w takim fajnym gronie i pogadać o terrarystyce, a taki "terrarystyczny plankton" niepotrzebnie sie tu odezwał i krytykuje tych, którzy naprawdę wiedzą co piszą i wielu ludziom pomogli....
Uprawnienia umieszczania postów