Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 87

Wątek: 12.02.05 spotkanie: Katowice (dużo zdjęć)

Re: 12.02.05 spotkanie: Katowice (dużo zdjęć)

brevis moze i ty jestes byle kim ale ja mam o sobie wyzsze mniemanie , mimo iz nie udzielam sie wiele na forum to mam duze doswiadczenie ,nie chce nikogo tu obrazac ale osoby na tych fotkach to dzieci ,ktore byc moze są twoim autorytetem ale nie moim .
    Pozdrawiam cie terrarystyczny planktonie

NO to jak masz doswiadczenie to napisz cos konkretnego a nie jakies bzdety. Zamiast tu siedziec i czekac az ktores z " dzieci" odpisze Ci na twojego posta proponuje przejzec dzialy i napisac cos ciekawego, skoro tryskasz doswiadczeniem.

A jak Ci sie nie podoba to see you.

Jak jestes taki dorosly to po co wdajesz sie w dyskusje kloceczku:P:P ( to nick od kupy) ???:P

1.Nie muszę się z nikim dzielić swoją wiedzą a bzdety to raczej wy umieszczacie na dziale "Zdjecia zwierzat"
    2. Rzeczywiscie niepotrzebnie wdałem się w dyskusję z gowniarzami .
    3. Te wasze "lale" na tej popijawie to maszkary ,takze nie wiem kto tu jest frustratem . Ale jak sie tyle wypije to wzrok sie pogarsza Tyle ze juz na trzezwo dalej sie nimi zachwycacie .... No tak :jedni wolą pomarańcze a inni jak im nogi śmierdzą

Darujcie juz sobie osobiste reprymendy bo za ciency jestescie ...

Kloc wiesz co idź lepiej zrób kloca może umysł Ci sie rozjaśni i zmądrzejesz daj tu swoją fote to sie pośmiejemy my przynajmniej mieliśmy odwage pokazać jak wyglądamy nie jesteśmy waflami krytykującymi wszystko i siedzącymi w domu a co do Lasek to zależy od gustu (a gust jak du... każdy ma swoją i na taki temat sie nie dyskutuje) I ty wielka starszyzna 24 lata a wcale nie jesteś lepszym gówniarzem od NAS nara GANGSTA

Nook
    Guest

Re: Katowice we Wrocławiu:)

do zobaczenia 19.02 we wroc, pokazemy jak sie bawi wrocek)

NOok moze nie bo jeszcze was kloc ochrzani:P

ale jazda!!!!!!
    a pomyśleć żę to wszystko znowu moja wina...heheheehheheee
    sorki azmo ale wziąłeś tą zapalniczke zanim zdążyłem wyregulować zpowrotem....ale gdyby nie to ..... nie było by tak zabawnie.... hmm....pozdrawiam prawie wszystkich

Jednak moderatorzy przyznali rację i przenieśli temat w prawidłowe miejsce Już się nie czepiam, życzę przyjemnie spędzonego czasu wrocławiakom (czy -anom nie wiem :P) na kolejnym zlocie, a jak fotki wrzucicie od razu tutaj to pewnie nikt sie nie przyczepi...

No ja tesz wszystko pozdrawima ktorzy byli na spotkaniu

Zyjcie w pokoju z natura <lol>

ja teś wśistko pozdrawima

Uprawnienia umieszczania postów