Strona 5 z 9 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 87

Wątek: 12.02.05 spotkanie: Katowice (dużo zdjęć)

Re: 12.02.05 spotkanie: Katowice (dużo zdjęć)

Chłopaki ! spokojnie...
    To spotkanie miało charakter terrarystyczny, przy piwku co prawda, ale czy to ważne ? na takich spotkaniach liczy sie dobra zabawa.
    Kloc, jeżeli Ci się nie podoba - nie czytaj. proste & logiczne. Zawsze musi znalezc się osoba która ma jakies "ale".
    Ja bawiłem się świetnie na tym spotkaniu w towarzystwie osob które naprawde bardzo lubie. Pozdrawiam !

Ja również bardzo dobrze się tam bawiłem.
    Zaśmiecamy Forum takim postem? A posty ze zdjęciami z giełdy i z imprezy w Tawernie to co? Tam też cała masa ludzi pije, rozmawia o terrarystye i świetnie się bawi. Jak Ci to nie pasuje to nie wypowiadaj się i swoje uwagi zostaw dla siebie.

Hehhhehe widzisz Diabol.I tak kilka fajnych fotek zamieniło się w kłótnie

Kloc i Peter_frostax - za tydzień nasze fotki z Wrocławia

hahhhahahah!

Peter_frostax i Kloc nie chcecie nie oglądajcie !!!!! nikt was nie zmusza a pozatym Ludki źle zrozumieliście Obcego on jest z nami nie przeciwko nam nie zrozumieliście jego aluzji LOL i nie najeżdżajcie na niego. A ty kloc i peter jak lubicie spotkania różańcowe przy których słuchacie swego kultowego radia Maryja no to fajnie macie i pewnie kupicie sobie po Kubusiu i gadacie o terrarystyce. Pierwsze lepsze spotkanie w Katosach albo w Krakowie wygląda podobnie i NIKT (1 wyjątek Rammstein) nie wyszedł z tamtąd pijany jak 1 piwo sie wypije to sie już wielkim alkocholikiem jest no nie NIEMAM PYTAŃ !!!!!!!!

Wiadomość zmieniona (13-02-05 23:20)

Tu nie chodzi o to ze ktos tam nawte pil tylko o to ze wrzucane sa te fotki i tworzy sie dyskusja o tym kto ile wypil i jacy to fajni jestesmy bo pilismy piwo a nie kubusia
    tu ccytat " Morda, my najwięcej wypilismy, no nie ? :P " itd

Tak jakby bylo sie czym chwalic . Mowcie co chcecie ale dla mnie to jest prostactwo . Nie karze wam sluchac radia maryja tylko zachowywac sie w miare kulturalnie przynajmniej w miejscach publicznych . A jesli macie zamiar robic bydło to nie nazywajcie sie "środowiskiem terrarystycznym " bo to jest żałosne

ehh, dzieci... 99% spotkan terrarystycznych jest przy piwie... po gieldzie, w trakcie gieldy, poza gieldami, praktycznie kazde. a zamiecilem je tu, aby pokazac, ze takie spotkania sa jednymi z lepszych. nie da sie ukryc ze nawiazuje sie nowe znajomosci. jeszcze rok temu nie znalem wiekszosci z tych ludzi, ktorzy sa na tych zdjeciach. a teraz? teraz robi sie z tego naprawde zbita ekipa ;]
    zapraszamy was na nastepny raz, w knajpie tej sprzedaja tez cole ;]

Wiecie co wam powiem skończmy już temat bo jak będziemy tak dyskutować to to i tak zaprowadzi nas do nikąd każdy z nas ma troche racji

A zresztą spotkanie terrarystów w postaci kółka różańcowego było by na miejscu bo jeżeli stare babcie dają tyle na tace to gdyby nagrać spotkanie kamerą (wiecie o co chodzi rozmowy bez przekleństw oddani w hipnotyzujące rytmy radia maryja) i jakby to pokazać gorliwym katoliczkom to może dofinansowały by Polskich terrarystów i terrarystki

TylerPL
    Guest

Dobra, ładne zwierzęta! Planujesz je rozmożyć i w jakiej by były cenie?

P.S. Jak komuś się nie podoba mój żart to przepraszam.

P.S. Kim jest TAJEMNICZA NIEZNAJOMA, bo wygląda nawet ładnie...?

spider13 wspaniala mowa - to sa cale Twoje dotychczasowe zyciowe przemyslenia ?? skoncentruj sie prosze na opiece Dudusia a nie na wypisywaniu takich glupot

Uprawnienia umieszczania postów