-
Re: 12.02.05 spotkanie: Katowice (dużo zdjęć)
Też uwazam ze to nie jets odpowiednie miejsce na takie zdjecia , bo ktos z zewnatrz wejdzie tutaj i jeszce pomysli ze wszyscy terrarysci tak wygladaja i tak sie zachowują . Banda dzieciaków ktora szczyci sie tym ze duzo wypiła -porażka
To z terrarystyką raczej nie ma wiele wspolnego.
Wolę poogladac fotki zwierząt terrarystycznych niż takie bydło
-
Bezwzględnie usunąc , następne spotkanie trzeba zrobic na jasnej górze i ma ono mieć charakter kółka różańcowego!! .... jak wam sie niepodoba to nieoglądajcie !!
-
sam sobie jedz na jansna gore i wla sie z ksiedzami co ja jestem jaksi pedal by sie spotykac na jakims probostwie by pogadac o terarystyce ?? chyba lepiej sie spotkac w pubie i pogadac przy piwku a nie z dziecmi maryji. a wogle kto kazal wam to ogladac wiec zamknac sie Klocowi i Obcemu mowie stanowcze nie a jesli wam nie przumiwlem do rozumu to mozemy poromawiac w inny sposob <boks>
-
Gary chyba nie umiesz czytać albo ten alkohol zrobil ci juz dziure w mozgu.
aaa i chyba nie chcesz sie bić , ja na twoim miejscu z taką szczylowatą posturą zastanowil bym sie 2 razy zanim napsialbym takie glupstwa.
Dla mnie to mozecie nawet spotykac sie przy śmietniku i pić borygo ale nie musicie umieszczac tutaj fotek z tych spotkan i tym samym zasmiecac forum
-
Zdjecia sa wypasior wiec nie wiem czego sie czepiacie wogole was nie rozumiem. eh forum zasmiecac wiesz ile zeczy jest do wyzucenia ?? satre posty co maja po 3m iesiace co sa nie czytane po co to komu wiec nie czpeiaj sie naszych swiezutkioch zdjatek !!
-
moze gdybys był na forum dłuzej niz 2 albo 3 dni albo mnie znał ( albo troche pomyslał), wiedziałbyś ze to co napisalem to czysta ironia , ironia zamaskowana kpina; drwina zawarta w pozornej aprobacie; lekki sarkazm, ujęty w wypowiedź, której zamierzony sens jest odwrotnością dosłownego znaczenia słów. tak dla wyjaśnienia żeby nie było dalszych nie porozumień... Więc prosze Cię nie strasz mnie "jesli wam nie przumiwlem do rozumu to mozemy poromawiac w inny sposob" w taki sposób , do rozumu mi nie przemówiłes.
Wiadomość zmieniona (13-02-05 20:38)
-
zygac mi sie chcve jak widze wasze opinie ale sznuje je i mam je w du***
-
Tak do wiadomosci na niektórych forach nie sa posty po 2-3 miesiące tylko po nawet rok.
Po co kolejne spięcia między użytkownikami ??
-
No widzicie a wy macie problem o kilka zdjec zrobinych wczoraj wiec niewiem o co jest problem posprzatac najpier trzbea stare posty a nie do noweczek sie odczepiac a zreszta toi juz mi sie zwami na tem temat gadac niechdce bo sie powtarzam :P
Gary Obroni Ślaskie spotkania terarystyczne !!
-
Gary co wypowiedz to lepsza, najlepiej nie pisz juz nic wiecej bo na kazdym kroku sie kompromitujesz !!!! zaloz lepiej przytulisko dla niechcianych slaskich wezy i jaszczurek i zajmij sie tym i prosze Cie nie zajmuj wiecej glosu na forum !!!!
Uprawnienia umieszczania postów