Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 44

Wątek: 19.02 Wrocław Zapraszamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: 19.02 Wrocław Zapraszamy!

Ja sie spóżnie bo bede po 20 takze musze jakos sie z wami telefonicznie skontaktować, ale najlepiej by mi pasowało w Intro lub w Czeskim.

Nook
    Guest

Re: DROBNA UWAGA....

czyli o 17 pod fontanna czy jak ? te intro to zostaniemy tam do 21 az sie ludzie zbiora.. vorax proponowal niejaki pubik na odrzanskiej brajt jakos tak patrzylem opinie calkiem dobre i mozna tam cos wrąbac))

Nook
    Guest

do czeskiego zmieścić ? fajnie próbowałem ze znajomymi jakoś 3 razy, za kazdym razem stoły latały i nigdy sie nie udalo;] jak ktos lubi siedziec w komorze gazowej to polecam:], chociaz o 17 to bedzie pusto i moze jakos sie uda... ale ogolnie jestem z tych co raczej lubia wiecej przestrzeni bez przeciskania sie miedzy ludzmi;]

Samael_
    Guest

Tak pod fontanna o 17.00 . Mnie tam wsio ryba jesli chodzi o knajpe - na pewno znajdziemy kompromis :]

Ja tez bede

Hehe! coraz wiecej osob

cyclosternum
    Guest

no i jak było??

no prosze mi tu strescic spodkanie a najlepiej fotki umisecic :-)
    mnie nie było z wiadomych(dla nie kytórych) powodów

Re: no i jak było??

No nie pospieszyles sie troszke. Spotkanie sie jeszcze nie skonczylo a Ty pytasz jak bylo:. Ehhh ja niestety tez nie dojechalam do wrocka, a mialam na weekend przyjechac

cyclosternum
    Guest

no ja miałem byc ale mi nie wyszło :-( i jestem bardzo ciekaw co było...

Samael_
    Guest

Bylo zajebiscie .Wlasnie wrocilem do domu.Niektorzy jeszcze siedza w Dobrych Czasach.Swietna impreza.Przyszlo nas ze 20 osob .Po prostu Wroclaw rzadzi !!! Fotki beda niebawem - Werni jeszcze pije :P Co tu duzo pisac - zalujcie :P :]

Re: no i jak było??bylo SUPER:)

Mysmy zostali gdzies do 1:30 a niektorzy poszli jeszcze balowac do PRL...zaraz gielda ..ciekawe kto wstanie z umowionych osob...Imprezka byla MAX..oby takich wiecej

Uprawnienia umieszczania postów