-
Re: 19.02 Wrocław Zapraszamy!
Kurde, ja bym mogl wpasc dopiero po 20, mam nadzieje, że jeszcze bedziecie.
-
Re: 19.02 Wrocław Zapraszamy!
Pewnie bedziemy :] 2 z nas tj. Ja i Werni o 20 musimy Booyake na dworzec odprowadzic,ale wrocimy :]
-
Re: 19.02 Wrocław Zapraszamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a jeśli ja nikogo nie znam i zarejestrowałam się na tym forum pare dni temu, to też mogę przyjść?
pozdrawiam
-
Jasne :] To nie zlot wybrancow tylko terrarystow :]
-
Niewiem czy ktoś to już wspomniał ale pokryje się to wam z giełdą w Świętochłowicach :]
-
Jutro jest gielda w Swietochlowicach? Nie wiedzialam :>:>:>
-
z pewnoscia biorąc pod uwage to zę giełda jest miesiac póżniej
-
DROBNA UWAGA....
Zadzwoniłem tam żeby się upewnić czy wszystko będzie ok... i cóż się dowiedzialem.. od 21 jest impreza drumandbase czy jak to sie tam nazywa mniejsza o to, i trzeba placic 10 zł za wjazd, także pomyślmy o lokalu na godzine 21)))
-
Re: DROBNA UWAGA....
To moze od razu idzmy do np.Czeskiego filmu..blisko i wszyscy sie zmiescimy
-
Re: DROBNA UWAGA....
Sorry Nook gdzie dwoniles ??? W "Intro " Drum&base ??? Normalnie Impossible Najpierw sie spotkajmy i ustalimy sobie wszystko na miejscu.Intro to knajpa o ciezkich klimatach wiec zdaje sobie sprawe ,ze niektorym moze to nie odpowiadac - nie ma problemu ze zmiana miejsca.Z Andrzejem gadalem dzis popoludniu i moze zalatwic lokal,ale ja wole cos w okolicach rynku - Byka trzeba odstawic na pociag. W rynku jest sporo miejsc i o 17 damy raczej rade cos znalezc :] Teraz z glowy jestem w stanie podac pare miejsc - Spiz,Dobre czasy,Czeski film,Inspiracja (obok Intro),Niebo,13. Wierze ze sie dogadamy - wazne zeby sie spotkac,poznac i porozmawiac bo chyba o to chyba chodzi :] Miejsce jest nie istotne - wazne zeby bylo cieplo i lali browar w barze
Uprawnienia umieszczania postów