Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: do zerialu animowanego... :>

geckonum
    Guest

do zerialu animowanego... :>

prosilbym o jakis zdjecia gekonow i agam, najlepiej ich rysunki, bo bede robil serial animowany... a poczebuje szkicoow ... za kazda fotke i rys. dziekuje jest prawie pewne ze takie zwierze sie pojawi

Double
    Guest

Re: do zerialu animowanego... :>

styknij się ze mna, tak sie sklada ze od lat rysuje komiksy, postacie rysunkowe i tym podobne, mozesz mnie nawet zatrudnic na stale ;P

geckonum
    Guest

nie ma tu mowy o zatrudnieniu.... to jest tylko tak zeby cos zrobic, nie ma mowy o zadnym zysku, :>(to byl;o zdanie jakby jakiegos aspinalla?)

[RED-689]
    Guest

Bede musial do Ciebie zagadac. Raczej do Ciebie i o ile sie podejmiesz.... Chodzi za mna od XXX czasu taki tatuaz. Dziwna sprawa. Dwa male pit bull terriery. Calosc ma byc zarysem w hmmmmmm... "niewidzialnym kole" (ciezko wyjasnic.. podesle zdjecia i moze zadzwonie..). Ma to wygladac jak amerykanski komiks (cos na pograniczu mangi.. male ogonki ...wielkie glowy ale nie jak manga ..tez wyjasnie

1. Rozrysowywal mi to kolega (wlasne studio tatuazu... szkola w holandi...) szczerze..... no wlasnie
    2. 3miejskie studia niby sie oferuja (dokladnie az jedno hehehe) ale mysle ze skutek bedzie podobny...
    3. .............chcesz sie tego podjac?

[RED-689]
    Guest

....zagadam ale bedzie to po niedzieli bo..... odbieram pare dupereli z Ebay'u do Canona 10D wiec nie zyje dla otoczenia przez jakis czas

Double
    Guest

kto, ja???????? :|

Animal
    Guest

Słuchaj geckonum, powiesz mi jakie narysuje ci je i wyśle.Dla mnie no problem rysunkiem i komiksem zajmuje się odkąd pamiętam .Skontaktuj się zemną.

Uprawnienia umieszczania postów